Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit tehetnék a hasi zsír ellen?

Mit tehetnék a hasi zsír ellen?

Figyelt kérdés
Diétáztam fél évig akkor valamennyit ment le a hasamból, bár akkor meg a napi 3 liter víztől éreztem úgy hogy kidurran a hasam Annyira kinyomtkinyomta a víz. Most pár hónapja eszek rizst néha krumplit, de olyan szinten vissza híztam h kb +4 kilóval vagyok nehezebb mint a diéta előtt és ez csak a hasamra jött vissza... Borzalmas. Mit tegyek h megszabaduljak ettől? Ígyis annyira nehezen fogyok hogy iszonyat :(
2015. ápr. 24. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#7-nek szóltam
2015. ápr. 24. 17:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Az a legegészségesebb. A telített zsírok ártalmasak, telítetlenből pedig ezek a legjobbak. Egyéb variáció persze az, ha zsíros húsokat is eszik, de mivel abból nem fogyaszt sokat, minimális mennyiséget fedezne belőle. A magvak pedig szintén nem jó választás, hiszen hiába nagy az olajtartalma a napraforgómagnak, rengeteg szénhidrátot is tartalmaz mellé, míg az olaj nem más, mint színtiszta zsír.
2015. ápr. 24. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ez a baj hogy a krumpli vissza jött az étrendedbe, ami nagyon fontos hogy ne engedd el magad, tudom borzasztóan nehéz de sajnos ahhoz h megtartsd a súlyod s lapos legyen a hasad nagyon fontos. Viszonylag amit magadhoz veszel nagyon kevés, sok mindentől függ is az energiabeviteled a mozgás intezításától erősségétől. A reggeli után megéhezel az nem gond rá két órára tolhatsz mondjuk fehérjeshaket az eltelít vagy fehérjeszeletet zöldalmát.Az ebéd rendben is lenne ha kiiktatnád a répát, karfiolt s egyéb hüvelyes cuccokat, borsó bab zöldbab. Telítetlen zsírok! Nagyon fontos! Ha csirkemellet eszel vagy halat az csakis párolt kókuszzsír, pálmazsír,oliva. A legjobb ha a húsokat nem ízesíted se fűszer se só tudom kemény de megéri.Rizs bevitel nem gond ha az barna vagy basmati rizs. Délután igen nincs gyümölcs a délután s főképp edzés után fehérje, szénhidrát ekkor már nincs, a nap második felétől már csak a fehérjebevitelre koncentrálj s zöldségekre. Más egyéb nem megengedett.Este lefekvés előtt sovány túrot toljál.

A reggelt jobb ha elkezded fehérjeturmixxal bele zabpehely ez eltelít s nem leszel egy darabig éhes de a fő dolog hogy 2-3 óránként egyél egy nap, s erősíts rá a mozgásra főleg a hasgyakorlatokra.

2015. ápr. 29. 11:20
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Érdemes lenne itt keresni a probléma gyökerét! Ha érdekel, írj privit! :)

2015. máj. 19. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!