Zsíros haj ellen tippek?
Próbáltam már mindenféle sampont,olyan gyógynövenyeset is,amit a bio fodrászatban lehet kapni.
Próbalom szoktatni a hajam arra,hogy ritkábban mossam meg,régen minden 2.nap mostam (most is ráférne hogy ilyen sűrűn mossam) ,de már jó ideje minden 4.nap mosom meg,ez a max amit el bírok viselni,akkor is már olyan kedvvel állok ahhoz a naphoz ,nagyon zavar,hogy zsíros.
20 éves lány vagyok és nem akarok igénytelennek tűnni,felfogva is látszik hogy zsíros.
Segíthet valami,vagy törődjek bele?
Igen,van itthon most is kénes sampon,meg olyan is volt,aminek olyan alakja van,mint egy fogkrémes tubus. Az is olyan volt.
De semmitől semmieredmény.
Ha tehetném, tényleg nem mosnám meg 2 hétig, attól elvileg helyrejönne,de ki az aki 2 hétig nem megy sehova?
Olyan fejjel meg ki nem mozdulnék..
Hát rosszul fogalmaztam.
Màr 3.napzavar nagyon,4.nap mosom,de reggel.
Ha este mosom,egy nap hatrannyal indulok,mert este fetrengés közben jobban zsirosodik. Úgyhogy inkább felkelek korábban és megmosom reggel hogy legalább még másnap normálisan nézzen ki.
Mindenki a külső megoldásokat keresi, de a zsíros bőr és haj az belső gond. Egészségtelenül élsz vagy dohányzol vagy gyakran iszol alkoholt? Zsíros, fűszeres, egyéb rossz ételeket eszel, üdítőket iszol? Mert ez is mind okozhatja, meg sok minden más.
Külső dolgok, pl ha zsíros a bőröd, hajad akkor 2 naponta cserélj ágyneműt, legalább a párnádon, mert attól is gyorsabban zsíros lesz a hajad. Meg ne fogdosd a hajad napközbe. Ne használj szárító dolgokat a hajadra, bőrödre, attól pont zsírosabb lehet. Orvoshoz is elmehetsz a gonddal, ha nagyon nem tudsz mit kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!