Mit tehetek a zsiros hajam ellen? Ket naponta mosom de mar a masodik nap tisztara zsiros. Mit tegyek?
Élesztős pakolás? :) Az szárít és nagyon jót tesz a hajnak.
hajhosszúságtól függően keverj össze 1 élesztőt, egy tojás sárgáját (ne menjen bele fehérje, mert sose mosod ki a hajadból :D), plusz egy pici olajat keverj össze csomómentesre. (Az elején göcsörtös lesz, de utána sima, csak kevergetni kell 4-5 percig.) Ezt a masszát vidd fel a száraz hajadra hajmosás előtt, hagyd rajta ameddig csak tudod (ez lehet 4-5 óra is akár), utána melegvízzel mosd le, majd moss hajat. :)
Én ezt tudom ajánlani, mert nekem ez nagyon bevált, hetente egyszer lehet amúgy használni, nehogy nagyon kiszáradjon a hajad.
Még annyi, hogy nekem félhosszú hajam van (váll alatt ér kb. 4-5 cm-vel) és én 1 élesztőt szoktam elhasználni erre a célra, de úgyis kitapasztalod, hogy Neked mennyi kell.
Sok sikert! :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!