Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetek a zsiros hajam...

Mit tehetek a zsiros hajam ellen? Ket naponta mosom de mar a masodik nap tisztara zsiros. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Élesztős pakolás? :) Az szárít és nagyon jót tesz a hajnak.

hajhosszúságtól függően keverj össze 1 élesztőt, egy tojás sárgáját (ne menjen bele fehérje, mert sose mosod ki a hajadból :D), plusz egy pici olajat keverj össze csomómentesre. (Az elején göcsörtös lesz, de utána sima, csak kevergetni kell 4-5 percig.) Ezt a masszát vidd fel a száraz hajadra hajmosás előtt, hagyd rajta ameddig csak tudod (ez lehet 4-5 óra is akár), utána melegvízzel mosd le, majd moss hajat. :)

Én ezt tudom ajánlani, mert nekem ez nagyon bevált, hetente egyszer lehet amúgy használni, nehogy nagyon kiszáradjon a hajad.

Még annyi, hogy nekem félhosszú hajam van (váll alatt ér kb. 4-5 cm-vel) és én 1 élesztőt szoktam elhasználni erre a célra, de úgyis kitapasztalod, hogy Neked mennyi kell.

Sok sikert! :)

22N

2015. jan. 28. 07:48
 2/4 anonim válasza:
Attól függ. Hány éves vagy? Mielőtt gondolnád, hogy nem mindegy, szólok, hogy nem. Ha nagyon titkolózni szeretnél, akkor csak annyit mondj, hogy tini vagy felnőtt :)
2015. jan. 28. 19:08
 3/4 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok
2015. jan. 29. 07:07
 4/4 anonim válasza:
Értem. Első és legfontosabb, ne moss két naponta hajat! Ez is sokat segít úgymond, hogy zsíros legyen. Tudom milyen idegesítő, nekem úgy volt, hogy simán kibírt egy hetet mosás nélkül, amikor 3 nap után megmostam, másnapra szörnyen zsíros volt. Az egészséges, ha hetente egyszer mosod meg. Az elején nagyon rossz lesz, de megéri, max 2 hét után nem fog zsírosodni, nekem is így volt. A másik nagyon fontos, NEE mosd zsíros haj elleni samponnal! Az leszedi a hajadról a zsírt, a szervezeted meg úgy reagál, hogy neki arra szüksége van, és hamarabb. és több lesz!!
2015. jan. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!