Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit tehetnék még? (Többi lent)

Mit tehetnék még? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Kb egy honapja lezdtem el diétazni figyelek arra, hogy nem eszem feher kenyeret inkabb abonetett es pufasztott rizst, ritkán de szokktam teljes kiorlésu rozskenyeret vagy szénhidrát csökkentett kenyeret fogyasztani. Zsiradékként kókusz zsírt használok. Szaraz husokat fogyasztok csirkemell, pulykamell, hal.Krumpli helyett barnarizst, es kölest ritkán rizs tésztát.Sok zöldséget délelötti órákban gyümölcsöket. Cukor helyett edesitot. Zsirszegeny joghurtok. Normál adagokat eszem. Röplabdázom heti 4x 1.5 orat. 76 kg voltam amikor elkezdtem... most is annyi vagyok. Ami 167cm emhez enyhén szolva sok. Tudnatok segiteni mit tehetnek meg ?

2017. okt. 1. 14:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
17/L
2017. okt. 1. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Kalóriadefdicitben kell enned, természetesen. A fentiekből még az sem következik, hogy jelentősebben csökkent volna a szénhidrátbeviteled... Ha nem működik a fogyás, akkor számolj vagy legalábbis csökkentsd a kalóriamennyiséget.
2017. okt. 1. 15:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2017. okt. 1. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Még azért azt is gondold meg, hogy elég intenzív-e az a röpi. Gondolom azért is jársz, mert szereted, de lehet, hogy valami kalóriaigényesebb sportot is mellé kéne tenned, ha ez nem az. Persze nem tudom, milyen szinten játszol.

2017. okt. 1. 17:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez nem tűnik ch szegény étrendnek. Krumpli helyett barna rizs, köles, rizstészta, kenyér helyett tk. rozskenyér - ettől nem feltétlenül lesz kevesebb ch az étrendedben. A cukor elhagyásától persze nyilván csökkent valamelyest, de még így is lehet bőven több, mint amennyitől beindulna a fogyás.

Egy másik gondolat: a szénhidrátszegény diéta nem zsírszegény, jó esetben. A lényeg az lenne, hogy az inzulinszinted minél alacsonyabb maradjon, a zsírnak viszont nincs inzulinválasza, tehát nem kell kínosan kerülni, főleg, ha nem akarsz éhezni.

2017. okt. 2. 12:10
 6/11 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy egészségesen étkezel, de sajnos ez nem egyenlő azzal, hogy fogyni is fogsz. Ajánlom a kalóriaszámlálást és a türelmet. Mindenképp büszke lehetsz magadra és arra, hogy változtattál! Ha 1-2 hónap alatt sem látsz változást, akkor érdemes endokrinológushoz menned, lehet hogy a pajzsmirigyeddel/hormonjaiddal van gond. Én csak koplalással tudtam fogyni (kb. 500 kcal/nap), hormonális gond miatt, mióta kezelték a problémát még pizzát is ehetek, mégis tartom a súlyom.
2017. okt. 5. 17:54
 7/11 fenui ***** válasza:
Annyit tennék hozzá, hogy ha a kalóriaszámláló étrend néhány hónapon belül nem hoz akár kis eredményt is, érdemes kivizsgáltatni a pajzsmirigyedet, mivel az a hormonális szabályozás egyik központja, és az anyagcserére nagy befolyása van. De akár megelőző jelleggel is kérheted a kivizsgálást, de számíts rá, hogy az már pénzbe fog kerülni.
2017. okt. 6. 00:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Már így is többet teszel, mint az emberek 90%-a. Egyénként ehetsz valamennyi krumplit is csak ne zsírban/olajban süsd, hanem sütőpapíron sütőben. Mostanában egy jó pár ismerősöm egyáltalán nem eszik kenyeret és meglepő mennyit számít. Sokat fogytak tőle.
2017. okt. 6. 01:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom a segítséget mar -4 kg nal tartok.
2017. okt. 22. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:
És változtattál valamit ahhoz képest, amit a kérdésedben írtál?
2017. okt. 22. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!