Mit tehetnék még? (Többi lent)
1/11 A kérdező kommentje:
Kalóriadefdicitben kell enned, természetesen. A fentiekből még az sem következik, hogy jelentősebben csökkent volna a szénhidrátbeviteled... Ha nem működik a fogyás, akkor számolj vagy legalábbis csökkentsd a kalóriamennyiséget.
2017. okt. 1. 15:08
3/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Még azért azt is gondold meg, hogy elég intenzív-e az a röpi. Gondolom azért is jársz, mert szereted, de lehet, hogy valami kalóriaigényesebb sportot is mellé kéne tenned, ha ez nem az. Persze nem tudom, milyen szinten játszol.
2017. okt. 1. 17:14
Nekem ez nem tűnik ch szegény étrendnek. Krumpli helyett barna rizs, köles, rizstészta, kenyér helyett tk. rozskenyér - ettől nem feltétlenül lesz kevesebb ch az étrendedben. A cukor elhagyásától persze nyilván csökkent valamelyest, de még így is lehet bőven több, mint amennyitől beindulna a fogyás.
Egy másik gondolat: a szénhidrátszegény diéta nem zsírszegény, jó esetben. A lényeg az lenne, hogy az inzulinszinted minél alacsonyabb maradjon, a zsírnak viszont nincs inzulinválasza, tehát nem kell kínosan kerülni, főleg, ha nem akarsz éhezni.
2017. okt. 2. 12:10
6/11 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy egészségesen étkezel, de sajnos ez nem egyenlő azzal, hogy fogyni is fogsz. Ajánlom a kalóriaszámlálást és a türelmet. Mindenképp büszke lehetsz magadra és arra, hogy változtattál! Ha 1-2 hónap alatt sem látsz változást, akkor érdemes endokrinológushoz menned, lehet hogy a pajzsmirigyeddel/hormonjaiddal van gond. Én csak koplalással tudtam fogyni (kb. 500 kcal/nap), hormonális gond miatt, mióta kezelték a problémát még pizzát is ehetek, mégis tartom a súlyom.
2017. okt. 5. 17:54
Annyit tennék hozzá, hogy ha a kalóriaszámláló étrend néhány hónapon belül nem hoz akár kis eredményt is, érdemes kivizsgáltatni a pajzsmirigyedet, mivel az a hormonális szabályozás egyik központja, és az anyagcserére nagy befolyása van. De akár megelőző jelleggel is kérheted a kivizsgálást, de számíts rá, hogy az már pénzbe fog kerülni.
2017. okt. 6. 00:24
Már így is többet teszel, mint az emberek 90%-a. Egyénként ehetsz valamennyi krumplit is csak ne zsírban/olajban süsd, hanem sütőpapíron sütőben. Mostanában egy jó pár ismerősöm egyáltalán nem eszik kenyeret és meglepő mennyit számít. Sokat fogytak tőle.
2017. okt. 6. 01:25
9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom a segítséget mar -4 kg nal tartok.
És változtattál valamit ahhoz képest, amit a kérdésedben írtál?
2017. okt. 22. 10:26
Kapcsolódó kérdések: