Akik 70 kg felett vannak mit szolnanak kozos fogyashoz? Aki benne van irjon uzit (de olyan is irhat aki kevesebb)
Figyelt kérdés
#fogyás #70 kg felett
2016. okt. 13. 14:55
11/13 anonim válasza:
engem érdekelne, de h hogyan kiviteleznéd?
12/13 anonim válasza:
Sziasztok! Èn jóval 70kg felett vagyok nagyon szeretnék lefogyni tudom is hogyan kellene,de a baj a kitartásommal van nem vagyok kitartó. 176 cm 82 kg ès 24 èves vagyok.Kèrek mindenkit adjatok nekem hadznos tanácsokat hogyan erősithetnèm a kitartásommat a sikeres fogyáshoz.
13/13 anonim válasza:
Engem most a gerincproblémák állítottak meg. Amúgy kényszerevő vagyok. Ha stressz van,azonnal betömök valamit - persze csak itthon.
Most már lassan egy hete nem eszem kenyeret (illetve egyszer ettem egy kis bundáskenyeret, de reggel) helyette puffasztott rizst eszem. Az édeset is kerülöm. Cukrot nem igazán, helyette xillitet (nyirfacukor,de kevesebbe kerül) használok vagy néha mézet.
18h után nem eszem már. Iszom csak: vizet, tejet, esetleg xillites kakaót. Egyik este brutál éhes voltam, és ettem egy kis párizsit, sajtot. Vagy még a répa,amit mernék enni,ha nagyon muszáj.
Már lement 1kg.
Nekem is nehéz kitartani, fent leírtak okán. De erősítsük egymást itt is. Én 75kg-ról indultam.
HAJRÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!