Szerintetek ez az étrend megfelelő a fogyáshoz?
Régebben mindig úgy próbálkoztam, hogy alig ettem naponta, aminek természetesen jojo lett a vége. Most igyekszem egészségesebben enni, erre ki is gondoltam egy étrendet:
1. étkezés: 1 szendvics teljes kiőrlésű kenyérből, pulykamell sonkával, paradicsommal, uborkával
2. étkezés: 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 3 db főtt tojás
3. étkezés: 10 deka barna rizs, 15-20 deka párolt csirkemell, párolt zöldség \\ spenót, párolt csirkemell
4. étkezés: cézár saláta
5. étkezés: 1 db főtt tojás és ugyancsak cézár saláta
Számold ki és becsüld meg a saját energiaigényedet, akkor megtippelheted, hogy vajh mi fog történni. Illetve próbáld ki, mivel mit érsz azzal, ha hat, de nem tudod csinálni, nem érzed magad jól mellette...?
Nekem szörnyen szénhidrátos lenne (szénhidráttal ugyanúgy fogyok, csak a kalória számít, épp csak rosszul érezném magam és éhes lennék - ez nagyon emberfüggő), a kenyér főleg sok, a zsírnál rezeg a léc, de talán a minimumot megütöd (még jó, hogy a tojásban sok zsír van, plusz rengeteg egyéb fontos tápanyag), fehérje van, a kenyéren kívül nincs bajom az ételeiddel.
Fogyni bizonyára lehet vele, amennyiben kalóriadeficitben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!