Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek ez az étrend...

Szerintetek ez az étrend megfelelő a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Régebben mindig úgy próbálkoztam, hogy alig ettem naponta, aminek természetesen jojo lett a vége. Most igyekszem egészségesebben enni, erre ki is gondoltam egy étrendet:

1. étkezés: 1 szendvics teljes kiőrlésű kenyérből, pulykamell sonkával, paradicsommal, uborkával

2. étkezés: 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 3 db főtt tojás

3. étkezés: 10 deka barna rizs, 15-20 deka párolt csirkemell, párolt zöldség \\ spenót, párolt csirkemell

4. étkezés: cézár saláta

5. étkezés: 1 db főtt tojás és ugyancsak cézár saláta

2015. szept. 2. 00:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy elég nagy súlyfeleslegről van szó (~20 kg), meg a kávét már csak feketén iszom, a teát is lecseréltem zöld teára.
2015. szept. 2. 00:30
 2/5 Andizsuzsi ***** válasza:
Nekem jó lenne, mert relatíve sok szénhidráttal tudok fogyni, bár én inkább gyümölccsel viszem be. Van aki ennyi szénhidrát mellett nem fogy. Neked kell kipróbálnod, hogy milyen arányokkal fogysz és érzed jól magad közben.
2015. szept. 2. 07:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Az étrendekben a mennyiségek a lényegesek, hogy miben mennyi szénhidrát, fehérje vagy zsír van... Azzal, hogy relatív tisztán étkezel még ehetsz sokkal több kalóriát, mint ami kell.
2015. szept. 2. 07:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Számold ki és becsüld meg a saját energiaigényedet, akkor megtippelheted, hogy vajh mi fog történni. Illetve próbáld ki, mivel mit érsz azzal, ha hat, de nem tudod csinálni, nem érzed magad jól mellette...?

Nekem szörnyen szénhidrátos lenne (szénhidráttal ugyanúgy fogyok, csak a kalória számít, épp csak rosszul érezném magam és éhes lennék - ez nagyon emberfüggő), a kenyér főleg sok, a zsírnál rezeg a léc, de talán a minimumot megütöd (még jó, hogy a tojásban sok zsír van, plusz rengeteg egyéb fontos tápanyag), fehérje van, a kenyéren kívül nincs bajom az ételeiddel.

Fogyni bizonyára lehet vele, amennyiben kalóriadeficitben vagy.

2015. szept. 2. 12:18
 5/5 anonim válasza:
valamennyit biztos fogsz vele fogyni
2015. szept. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!