Vacsorára a görög dinnye megfelelő?
Figyelt kérdés
Reggeli:zabkása fajéjjal,1 barackkal
Ebéd:caesar saláta
2015. jún. 29. 11:43
2/10 anonim válasza:
A dinnyének elég magas a cukortartalma. A gond viszont inkább az, hogy egész éjjel jársz majd pisilni és emiatt reggel fáradtan kelsz majd.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor mit kéne enni vacsorára?
Köszönöm a válaszokat :)
2015. jún. 29. 11:57
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, nekem fura dolog szénhidrátszegény diétában 3 étkezésből kettőn főként szénhidrátot enni...
Ha nem nagy mennyiségeket eszel, akkor koplalós és kicsit fehérjeszegény is.
6/10 anonim válasza:
Vacsorára? Egy nagy rántotta zöldségekkel pl. teljesen jó, de ki mit szeret, ehetsz felőlem lazacot is spárgával vagy ha annyira azért nem szénhidrátszegény a diétád és nem akarsz sok zsírt bevinni (amit el tudok képzelni), akkor sovány húst zöldséggel. Vagy amit megeszel és fehérjét tartalmaz, szénhidrátot pedig nem túl sokat.
7/10 anonim válasza:
én sokszor eszek túrót paradicsommal, oregánóval, borssal és fokhagymával összekutyulva :) Nagyon finom, lehet félzsíros vagy zsírszegény túróval is csinálni.
elvileg egészségesebb nem tömény szénhidrátot enni vacsira, szóval jöhet még tojás bármilyen módon elkészítve, vagy esetleg valami saláta/zöldségek husival.
8/10 anonim válasza:
Miért éhezel? Fehérjéből ehetsz amennyit akarsz. Csak kicsire vagy az anorexiától, ez durva a koplalás!
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként a caesar salátában mi a szénhidrát a kenyérkockán kívül? Ha már főként azt eszem...
2015. júl. 1. 08:57
10/10 anonim válasza:
Való igaz, csak a másik 2 merő szénhidrát, a Caesar-saláta pont nem vészes szénhidrát szempontból. Amúgy a zöldség szénhidrát benne, de nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!