Jól csinálom? Megfelelő étrend?
10 hete fogyókúrázom, eddig lement 10 kiló, még 10-nek kellene, akkor lennék 50 kg. Eddig csak egészségesen ettem, tegnap óta szénhidrátszegényen is. De nem vagyok benne biztos hogy jó, valamint borzasztóan kívánom az édességet, mit lehetne enni ami alacsony ch-jú?
Tegnapi nap:
Reggeli: 2 db főtt tojás, 100 gramm paradicsom, 50 gramm saláta
Ebéd: 175 gramm csirkemell, 100 gramm savanyúkáposzta
Vacsora: 100 gramm sonka (házi), 150 gramm zsírszegény túró, 100 gramm kígyóuborka
Ma:
Reggeli: 100 gramm zsírszegény túró
Ebéd: 1 db RioMare tonhal (kukoricás, répás, borsós)
Vacsora: 400 gramm mexikói zöldség lesz
Vélemények? Így lemegy a 10 kg?
szerintem a fehérje nem elég a húsadagod legyen nyersen 300g, aminek 10%-a állati zsiradék (pl szalonna, vagy a csirke bôre, vagy egyszerûen zsírosabb hús)
az epe mûködéséhez kell az állati zsír ez a light-os, zsírszegény diéta ideje már lejárt, nem a zsírtól hízik az ember, hanem a sok vacak szénhidráttól.
a gyümölcsöt és hüvelyeseket + kukoricát teljesen iktasd ki az étkezésedbôl A DIÉTA TARTALMÁRA. ezek mind rengeteg szénhidrátot tartalmaznak, csak arra jó, hogy késleltesd a fogyást.
a zöldségek közül is a sárgás pirosas színûekbôl csak nagyon keveset, az elôbb említett ok miatt.
teljesen mumus a: liszt, cukor, krumpli, rizs, gyümölcs, hüvelyesek, alkohol.
ha több fehérjét eszel, kevésbé is érzel éhséget.
én személy szerint marhaságnak tartom az 5szöri étkezést naponta, ez is csak egy régi beidegzôdött hülyeség ideg és idôrabló.
még valami! a konzervek teli vannak vackokkal, ha halat akarsz enni, inkább fagyasztottat vegyél, ne konzervet, mert cukortól kezdve minden rossz dolog van benne (de ezt ugye tudjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!