Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Jól csinálom? Megfelelő étrend?

Jól csinálom? Megfelelő étrend?

Figyelt kérdés

10 hete fogyókúrázom, eddig lement 10 kiló, még 10-nek kellene, akkor lennék 50 kg. Eddig csak egészségesen ettem, tegnap óta szénhidrátszegényen is. De nem vagyok benne biztos hogy jó, valamint borzasztóan kívánom az édességet, mit lehetne enni ami alacsony ch-jú?

Tegnapi nap:

Reggeli: 2 db főtt tojás, 100 gramm paradicsom, 50 gramm saláta

Ebéd: 175 gramm csirkemell, 100 gramm savanyúkáposzta

Vacsora: 100 gramm sonka (házi), 150 gramm zsírszegény túró, 100 gramm kígyóuborka

Ma:

Reggeli: 100 gramm zsírszegény túró

Ebéd: 1 db RioMare tonhal (kukoricás, répás, borsós)

Vacsora: 400 gramm mexikói zöldség lesz

Vélemények? Így lemegy a 10 kg?

2015. márc. 3. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez kevés...kiszámoltad hogy ez hány kalória? be kéne iktatni tízórait és uzsonnát is. Tízóraira mehet bármilyen gyümölcs, uzsonnára pedig natúr olajos magvak, vagy natúr jghirt, esetleg cottage sajt, túró...ha édeset kívánsz készíthetsz proteines palacsintát reggelire. Meg vannak csökkentett ch-jú, édesítővel készult édességek, amik nem hizlalóak...márkát nem írok mert nem akarom reklámozni a házaspárt, de gondolom ennyiből rájöttél :) sok sikert és természetesen iktass be heti 3x vamilyen sportot ( lehet futás, bicikli, korcsolya, fitness, otthoni kis 20 perces tornák, amit ajánlani tudok még az a T25 és az Insanity, szuper zsírégető mozgásforma)
2015. márc. 3. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
kevés
2015. márc. 4. 00:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Pontosabban a "tegnapi" jó,a "mai" nem.
2015. márc. 4. 16:22
 4/8 IRIS B. ***** válasza:

szerintem a fehérje nem elég a húsadagod legyen nyersen 300g, aminek 10%-a állati zsiradék (pl szalonna, vagy a csirke bôre, vagy egyszerûen zsírosabb hús)

az epe mûködéséhez kell az állati zsír ez a light-os, zsírszegény diéta ideje már lejárt, nem a zsírtól hízik az ember, hanem a sok vacak szénhidráttól.

a gyümölcsöt és hüvelyeseket + kukoricát teljesen iktasd ki az étkezésedbôl A DIÉTA TARTALMÁRA. ezek mind rengeteg szénhidrátot tartalmaznak, csak arra jó, hogy késleltesd a fogyást.

a zöldségek közül is a sárgás pirosas színûekbôl csak nagyon keveset, az elôbb említett ok miatt.

teljesen mumus a: liszt, cukor, krumpli, rizs, gyümölcs, hüvelyesek, alkohol.

ha több fehérjét eszel, kevésbé is érzel éhséget.

én személy szerint marhaságnak tartom az 5szöri étkezést naponta, ez is csak egy régi beidegzôdött hülyeség ideg és idôrabló.

még valami! a konzervek teli vannak vackokkal, ha halat akarsz enni, inkább fagyasztottat vegyél, ne konzervet, mert cukortól kezdve minden rossz dolog van benne (de ezt ugye tudjuk)

2015. márc. 18. 12:28
 5/8 anonim válasza:
Szerintem reggel egy óra maszti is kell ahhoz, hogy lemenjen a 10kg.
2015. márc. 19. 13:38
 6/8 IRIS B. ***** válasza:
2015. márc. 21. 10:59
 7/8 anonim válasza:
Biztos sok fizikai munkat vegzel.dolgozni ettöl nem lehet legfelyeb fingani.
2015. márc. 24. 22:38
 8/8 anonim válasza:
Biztos sok fizikai munkat vegzel.dolgozni ettöl nem lehet legfelyebb fingani.
2015. márc. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!