Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit jelent a "normális",...

Mit jelent a "normális", "megfelelő" étrend, amiről itt nagyon sokan írnak?

Figyelt kérdés

Én próbálok normálisan enni,mozogni,de egy dekát nem fogyok.Gondolom elrontok valamit.Leírom kb az étrendemet.

Reggeli 6-kor: 1 szelet toast kenyér,vajason,30-40 gramm csirkemellsonkával,kb 20-30 gramm sajttal,mellé paprika és paradicsom,na meg egy cappuccino.

10-kor egy narancs vagy pár mandarin.

Ebéd:minden nap valami főtt kaja.Pl. húsleves tészta nélkül,különböző húsok egy-két evőkanálnyi kötettel,de inkább anélkül,hozzá egy adag paprika,paradicsom,uborka.

Délután megint narancs,mandarin vagy alma.

Vacsora:csirkemellsonka vagy kevés kókuszzsírban sült csirkemell balzsamecetes zöldségekkel.

Napközben kb 20-30 gramm csokit vagy egy kis pisztáciát,kesudiót is szoktam enni.Tudom,hogy ez baj,de ennyi kell a boldogságomhoz.

2015. febr. 20. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Mennyit mozogsz? Milyen mozgást végzel? Mikor kezdted az új életmódot?

Ebédhez egyél köretet, ne csak a pucér húst. A paprika-paradicsom kombó helyett mást is kipróbálhatnál.

Nem tűnik soknak amit eszel, végülis hány kiló vagy és mennyit akarsz lefogyni?

Nekem pl a diétás menü akkora adagnak érződik, hogy a felét se bírom megenni, egyszerűen nem vagyok hozzászokva.

2015. febr. 20. 15:48
 2/5 angelside ***** válasza:
Pontosan számold ki, hogy mennyit eszel, a szemed az csal. Határozd meg a kalóriaszükségleted, és hasonlítsd össze kettőt. Ha nem fogysz, elméletileg többet eszel, mint felhasználsz.
2015. febr. 20. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
2015. febr. 20. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyümölccsel, csokival meg kenyérrel akarsz diétázni. Nem értem a kérdést.
2015. febr. 20. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Van hogy leáll a fogyás vagy ha sportolsz még esetleg hízol is megfelelő étrend mellett mert átalakulsz és mondjuk izmot szedsz magadra.Ez az étrend nem rossz.Én a reggelinél icipicit változtatnék annyiban hogy vagy egy magos zsemlében vagy teljes kiörlésübe tenném a dolgokat,hidd el a toast kenyér egy tartósított sz.r és még jól sem laksz vele.A reggeli a legfontosabb étkezés aminek el kell látnia megfelelő energiával az embert,ha reggel nem eszel rendesen az kihat az egész napi étkezésedre.(Én amúgy két szendót eszek).De ha egyet jól megpakolsz az is elég.A cappucinot és leváltanám pl.zöld teára,az is élénkít valamennyit és számos jótékony hatása van nem utolsó sorban segíti a fogyást.A főtt kaja fontos szóval azzal sincs semmi gond.Húsleveshz nyugodtan lehet enni kis tésztát is.Ellenben a másodiknál a hús mellé ha salit ennél csak az jobb mint a köret.Vacsi teljesen jó és a csokit is megérdemled ahogy mindenki:) Nem a napi egy két kockétól fog elhizni az ember.Az olajos magvakkal viszont ovatosan,egészségesek kis mennyiségben sótlanúl és alkalom adtán fogyasztva.A sós dolgok vizet fognak eg a szervezetben ami ugyanúgy tulsúlyt erdményezhet.Ezen felűl a mozgással lehet még variálni...heti min 3 edzés és legalább egy másfél óra legyen egy edzés.Nagyjából ennyit tudnék hozzáfűzni.
2015. febr. 20. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!