Mit jelent a "normális", "megfelelő" étrend, amiről itt nagyon sokan írnak?
Én próbálok normálisan enni,mozogni,de egy dekát nem fogyok.Gondolom elrontok valamit.Leírom kb az étrendemet.
Reggeli 6-kor: 1 szelet toast kenyér,vajason,30-40 gramm csirkemellsonkával,kb 20-30 gramm sajttal,mellé paprika és paradicsom,na meg egy cappuccino.
10-kor egy narancs vagy pár mandarin.
Ebéd:minden nap valami főtt kaja.Pl. húsleves tészta nélkül,különböző húsok egy-két evőkanálnyi kötettel,de inkább anélkül,hozzá egy adag paprika,paradicsom,uborka.
Délután megint narancs,mandarin vagy alma.
Vacsora:csirkemellsonka vagy kevés kókuszzsírban sült csirkemell balzsamecetes zöldségekkel.
Napközben kb 20-30 gramm csokit vagy egy kis pisztáciát,kesudiót is szoktam enni.Tudom,hogy ez baj,de ennyi kell a boldogságomhoz.
Mennyit mozogsz? Milyen mozgást végzel? Mikor kezdted az új életmódot?
Ebédhez egyél köretet, ne csak a pucér húst. A paprika-paradicsom kombó helyett mást is kipróbálhatnál.
Nem tűnik soknak amit eszel, végülis hány kiló vagy és mennyit akarsz lefogyni?
Nekem pl a diétás menü akkora adagnak érződik, hogy a felét se bírom megenni, egyszerűen nem vagyok hozzászokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!