Ennyi mozgás elég lesz a fogyáshoz?
Az a rubint réka tudod kinek való
A norbikának annak jó lesz
Az se mindegy, mennyiből fogysz. Én valamirevaló mozgás nélkül fogytam 20 kilót, de a továbbiakban ez már nem fog menni. Nem is baj, mozogni kell :)
Rubint Rékához nem értek, én ha rá tudnám magam venni, akkor többet mozognék 40 perc tornánál, mondjuk szerintem súlyzózni sem árt, de azt persze nem mindennap.
Értem. Nos, embere válogatja, de ekkora súlynál már elég nehéz rendes kalóriadeficitet összehozni elegendő mozgás nélkül.
Nem tudom, Rubint Réka tornája mennyire indenzív, de mindenképpen jobb többet s mást is mozognod, ha tudsz :)
súlyban nem is kellene többet fogynod, nincs semmi értelme, max dagiból gebe leszel, egyik sem jó... rendesen átgondolt belőtt szinten tartó étrend, súlyzós vagy legalább egy rendes saját súlyos edzés és mehet a testkompozíció váltás.
ezzel a képpel tudnám szemléltetni, mi a gondom azzal, mikor ilyen pehely súlyokról akarnak fogyni a csajon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!