Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ennyi mozgás elég lesz a...

Ennyi mozgás elég lesz a fogyáshoz?

Figyelt kérdés
3 hónapja diétázok..kenyér,péksütik,üdítők,édességek elhagyása..minden nap tornázok Rubint Réka 40 perces teljes átmozgató tornájára plusz amíg jó idő volt eljártam biciklizni azt is naponta.. de most hogy hideg van és esős idő,az lenne akérdésem,hogy elég a napi 40 perces torna? vagy adjakh ozzá még 20 perces blokkot? (Mellesleg elég szépen és egyenletesen fogyok és már látszik is rajtam :) )
2015. okt. 20. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Az a rubint réka tudod kinek való

A norbikának annak jó lesz

2015. okt. 20. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Az se mindegy, mennyiből fogysz. Én valamirevaló mozgás nélkül fogytam 20 kilót, de a továbbiakban ez már nem fog menni. Nem is baj, mozogni kell :)

Rubint Rékához nem értek, én ha rá tudnám magam venni, akkor többet mozognék 40 perc tornánál, mondjuk szerintem súlyzózni sem árt, de azt persze nem mindennap.

2015. okt. 20. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:
159 cm/ 61 kg-ból fogytam.. jelenleg 54kg vagyok..
2015. okt. 20. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Értem. Nos, embere válogatja, de ekkora súlynál már elég nehéz rendes kalóriadeficitet összehozni elegendő mozgás nélkül.

Nem tudom, Rubint Réka tornája mennyire indenzív, de mindenképpen jobb többet s mást is mozognod, ha tudsz :)

2015. okt. 20. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

súlyban nem is kellene többet fogynod, nincs semmi értelme, max dagiból gebe leszel, egyik sem jó... rendesen átgondolt belőtt szinten tartó étrend, súlyzós vagy legalább egy rendes saját súlyos edzés és mehet a testkompozíció váltás.

ezzel a képpel tudnám szemléltetni, mi a gondom azzal, mikor ilyen pehely súlyokról akarnak fogyni a csajon:

[link]

2015. okt. 20. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én rendszeres súlyzós edzést csinálnék, majd másik napon zsírégetés gyanánt 50 perces sietős gyaloglást futópadon. Gyaloglás előtt bevehetsz l-karnitint, segít a zsírbontásban.
2015. okt. 21. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!