Éreztétek már úgy, hogy függők vagytok? Én igen. Mint a drogosok, csak szénhidráttal.
Figyelt kérdés
Ha odafigyelek és tartom a diétám, pótcselekvésekbe menekülök. A cigiről 10 éve leszoktam, de ilyenkor már rá is gyújtanék, persze nem tettem, de ideges vagyok. Keményebb leszoknom a csokiról, mint a dohányról. Folyton elbukok. Mi a titka az önuralomnak? Hogy tarthat ki örökre?2016. ápr. 21. 13:44
11/11 anonim válasza:
Én az voltam több mint egy évig !! :( Bár a mai napig rengeteg ch-t eszem,de jóval több a tiszta napom,mnt az előtt. Én 57kg-ról indultam és a majd két év alatt felszedtem 12kg-ot. Mindennap megettem min egy tábla csokit,zacskó kekszet,rengeteg kakaót ittam vagy chipsek,nutella :P Ha azt nézzük nagyon lassú ütemben híztam. 22 hónapra 12 kiló.Pedig naponta 3-4x jártam boltba ,természetesen különböző boltokba,mert már szégyenkeztem,hogy az eladók látják mennyi édességet eszem. Szóval napi ch-m simán 300g körül mozgott,de ennél csak több lehetett. Jaa a végén már hánytattam is magam,de ritkán ,ha már annyit ettem,hogy kb kidurrantam. Ja ez egy pótcselekvés. Igazából a bartaim is elhagytak,mert soha nem találkoztam velük,de a mai napig rettegek utcára menni a hízásom miatt,mert ugye leadni ugyanolyan nehéz mint ahogy felszedni...baromi keveset kellene ennem,hogy fogyjak is. Hogy mi vett rá,hogy ne egyek ilyen sokat? pl a pénz,aztán az undor amit érzek ha annyit eszem,plusz a fogaim rohamosan romlottak,talán ez volt a legfontosabb érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!