Miért nem fogyok egy dekát sem? Második hete csak update egyes kódú kajákat eszek.
Szerintem még beindulhat, várj még két hetet. Simán lehet vízvisszatartás, vagy havi gondok miatt. Kaja mennyiségre nem sok, ha már fogytál ezzel a módszerrel, biztos hat most is. Esetleg lehetne csökkenteni a szénhidrátos étkezések számát, nekem a mandarin is megdobja a vércukrom. Inkább fehérjét egyél tízóraira/uzsonnára, pl. 1-1 tojás. Nasi elég napi 1x, ha kávézol, mehet is mellé. Tudod, a jó cél érdekében, meg kell szenvedni! :)
Kitartást!
Amúgy milyen meló az, ahol egész nap biciklizhetsz? Futár vagy?
Bocsi, csak úgy irigylem azokat, akiknek van lehetőségük meló közben mozogni!
Én területi képviselő vagyok, egész nap a kocsiban vagy a partnereknél ülök, esélyem sincs mozogni közben :(
Végigolvasva a kommenteket, azért a tanácsokkal is vannak gondok...
Kiegyensúlyozott étkezésre van szukseg
Az etrend amit leirt, ha minusz a csoki, gyakorlatilag alig eszik szenhidratot. Az agy mukodesehez elengedhetetlen a szenhidrat, nelkule olyan lesz mint egy zombi...
En igy ennek: reggel 3 tojas + teljes kiorlesu kenyer vagy tk. extrudalt kenyer (30g). Masodik: 40g zabpehely kis tejjel plusz edesito es kis fahej bele, laktat finom es egeszseges. Foetkezesek: 25dkg csirkemell fozve sutve vagy ahogy szeeeted, porkolt is jo plusz 10dkg rizs, ez ket etkezes egy napra. Vacsi: joghurt turoval edesitovel es reszelt citrom hejjel nagyon tuti. Kis marek foldimogyoro mehet minden nap, kell a zsiradek is. Folyadek csak viz. Ha etkezesek kozott nehezen birod, 3 deci viz huzora, telit kicsit. Ez kb 120-130g szenhidrat, 70-80g feherje es van benne nemi zsir is. Atlagos 70 80 kilos embernek 200g szenhidrat kell a szintentartashoz, igy fogynod kene, heti 0.5-1 kilo ezzel osszejon minuszba, gyorsabb fogyas sem egeszseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!