Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Miért nem fogyok egy dekát...

Miért nem fogyok egy dekát sem? Második hete csak update egyes kódú kajákat eszek.

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 10:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kaptam egy tippet, hogyan lehet leküzdeni az édesség utáni vágyat-sóvárgást, nekem nagyon bevált, próbáld ki: vegyél jó minőségű, 70-80%-os feketecsokit. Letörsz egy kis kockát és lassan, hagyod a szádban elolvadni. Másik trükk: natúr joghurt, kefír, vagy egy szelet alma és őrölt FAHÉJ. Használd bátran, meglátod elviszi a sóvárgást. A fahéj, amúyg is segíti a fogást :) Sok sikert!
2016. jan. 19. 20:43
 42/65 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még beindulhat, várj még két hetet. Simán lehet vízvisszatartás, vagy havi gondok miatt. Kaja mennyiségre nem sok, ha már fogytál ezzel a módszerrel, biztos hat most is. Esetleg lehetne csökkenteni a szénhidrátos étkezések számát, nekem a mandarin is megdobja a vércukrom. Inkább fehérjét egyél tízóraira/uzsonnára, pl. 1-1 tojás. Nasi elég napi 1x, ha kávézol, mehet is mellé. Tudod, a jó cél érdekében, meg kell szenvedni! :)

Kitartást!

2016. jan. 19. 21:33
 43/65 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ ,tippeket ,és a bíztató szavakat.Nem adom fel.Utolsó válaszoló rátapintottál a lényegre.valóban bedolyásolja a fogyást ha havi gondom van?
2016. jan. 19. 22:30
 44/65 anonim ***** válasza:
100%
#43: Nálam olyankor kapásból 2 kg vízvisszatartás, aminek 3 nap múlva nyoma sincs.
2016. jan. 19. 22:37
 45/65 A kérdező kommentje:
Remélem nálam is ez van!
2016. jan. 19. 22:43
 46/65 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen meló az, ahol egész nap biciklizhetsz? Futár vagy?

Bocsi, csak úgy irigylem azokat, akiknek van lehetőségük meló közben mozogni!

Én területi képviselő vagyok, egész nap a kocsiban vagy a partnereknél ülök, esélyem sincs mozogni közben :(

2016. jan. 20. 14:24
 47/65 A kérdező kommentje:
Szociális gondozó és ápoló vagyok egy faluban.Biciklivel járok.Az egyik néninek a bolltba ,a másiknak a gyógyszert viszem a harmadiknak beutaló stb stb.attól függ kinek mi baja ki miért hív,vagy az orvos ,vagy az asszisztens hová küld!
2016. jan. 20. 17:13
 48/65 anonim válasza:
61%

Végigolvasva a kommenteket, azért a tanácsokkal is vannak gondok...

Kiegyensúlyozott étkezésre van szukseg

Az etrend amit leirt, ha minusz a csoki, gyakorlatilag alig eszik szenhidratot. Az agy mukodesehez elengedhetetlen a szenhidrat, nelkule olyan lesz mint egy zombi...

En igy ennek: reggel 3 tojas + teljes kiorlesu kenyer vagy tk. extrudalt kenyer (30g). Masodik: 40g zabpehely kis tejjel plusz edesito es kis fahej bele, laktat finom es egeszseges. Foetkezesek: 25dkg csirkemell fozve sutve vagy ahogy szeeeted, porkolt is jo plusz 10dkg rizs, ez ket etkezes egy napra. Vacsi: joghurt turoval edesitovel es reszelt citrom hejjel nagyon tuti. Kis marek foldimogyoro mehet minden nap, kell a zsiradek is. Folyadek csak viz. Ha etkezesek kozott nehezen birod, 3 deci viz huzora, telit kicsit. Ez kb 120-130g szenhidrat, 70-80g feherje es van benne nemi zsir is. Atlagos 70 80 kilos embernek 200g szenhidrat kell a szintentartashoz, igy fogynod kene, heti 0.5-1 kilo ezzel osszejon minuszba, gyorsabb fogyas sem egeszseges.

2016. jan. 21. 06:20
 49/65 anonim válasza:
Meg annyi hogy ne meregesd magad naponta mert nem fogsz realis kepet kapni. Reggel wc utan etkezes elott merd magad de havi egy meres boven eleg, abbol jol vissza lehet kovetkeztetni a heti fogyasokra. Ha keveset vagy sokat fogytal, akkor korrigálni kell az etrendet. Ajanlom a kaloriaguru oldal a kaloria mennyisegek ellenorzesehez. Sok sikert
2016. jan. 21. 06:37
 50/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó válaszoló.Igazad lehet.Sokat segítettél!
2016. jan. 21. 08:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!