Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Miért nem fogyok egy dekát...

Miért nem fogyok egy dekát sem? Második hete csak update egyes kódú kajákat eszek.

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 10:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:
Ez egy kicsit nehéz lesz.De muszály leszek így tenni ha két hétig még nem történik semmi!
2016. jan. 19. 13:03
 22/65 anonim ***** válasza:
84%

Azért a norbi termékekbe is van ám kalória. Lementem kiváncsiságból a hűtőbe megnéztem anyám norbi1es pudingját:

100gr/ 96 kcal

És amit a tesóm szokott enni: mia creampuding 100gr/99kcal, hol itt az update1 ?:D

2016. jan. 19. 13:16
 23/65 anonim ***** válasza:
94%

A norbis ételekhez nem értek, de számold ki, mennyit eszel egy átlagos napon. Amit leírtál, az igen kevésnek tűnik, a csoki lövésem nincs, mekkora, ezért kellene konkrétum.

Az édességgel önmagában nincs gond, akár napi 3 édességgel is simán lefogyhat valaki, egyrészt a kalóriadeficit az aduász, másrészt édességfüggő, nem minden hatalmas adag édességben van olyan sok szénhidrát, mint egy kisebb répában ;).

Úgyhogy megnézném, mégis mennyit eszem, de a türelem is jó, 2 hét még tényleg nem sok, bár elvárható a változás, a testnek megvannak a kis trükkjei, még az is lehet, hogy pont most tart vissza vizet.

De ha nem történik semmi vagy eleged van, akkor tényleg szigoríts, ilyenkor a mindenféle egyszerű cukor elhagyása elég logikus lépés tud lenni, persze van, akinek jobb gyümölccsel, mint nélküle, nem vagyunk egyformák.

2016. jan. 19. 14:07
 24/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó válaszoló.megnéztem a norbi csokit amit szoktam enni.a szénhidrát tartalma:42,7gramm amelyből cukrok:0,7gramm a többi poliol
2016. jan. 19. 14:30
 25/65 anonim ***** válasza:
És hány kalória? És hány gramm és mennyit eszel meg belőle?
2016. jan. 19. 14:39
 26/65 anonim ***** válasza:
1 db csoki 42 gr szénhidrát??
2016. jan. 19. 15:07
 27/65 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az egy tábla. Update csoki tudtommal csak táblás kiszerelésben létezik.
2016. jan. 19. 15:16
 28/65 A kérdező kommentje:
Igen ez táblás csoki.de nagy része a szénhidrátnak poliolok.nagyon csekély a cukortartalma
2016. jan. 19. 15:22
 29/65 anonim ***** válasza:
100%
A szénhidrát számít, ha sok, tök mind1 miből viszed be, ugyanúgy nem fogsz fogyni.
2016. jan. 19. 15:25
 30/65 anonim ***** válasza:
89%

Nemcsak a szénhidrát számít (persze abból is csak a nettó), a kalória is.

2 tábla csoki az már üt, gondolom, van zsírtartalma rendesen, különben köszönő viszonyban sem lenne a csokoládéval. Ami, ugye, kalória. Az én saját csokim (nem igazi csoki, mert kakaóvaj nincs benne, de nekem jó) nettó szénhidráttartalma lehet vagy 3 gramm 100 grammonként (a bruttó kb. 15, attól függ, hogyan készítem), de a kalóriatartalma 580 kcal. Nem szoktam nagy mennyiségben enni, igazából piciben is bekavar, de fegyelmezetten simán beleférne napi kétszer, ha csokit akarnék enni.

Szóval azért update1-ből és szénhidrátszegény ételekből sem tolhatunk akármennyit, ez világos. Akármilyen alacsonyra megyünk akár a bruttó szénhidráttal, akár hízhatunk is, ha egyszer túl sokat eszünk.

2016. jan. 19. 16:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!