Hogyan oldjam meg az étkezést?
Szóval nemsokára elkezdek dolgozni, itthon reggelizek, elmegyek 4 órát dolgozok utána egy óra szünet amikor tudok enni aztán megint 4 óra munka de én meló után(persze csak ha lesz erőm) elmennék edzeni, edzés előtt viszont nem nagyon kéne ennem nem? És az étkezést se tudnám megoldani sehol, mert a kondi messzebb van az otthonomtól. Szóval akkor edzés után egyek? Csak mert így 5-6 órán keresztül nem fogok akkor semmit enni és azt olvastam 3-4 óránként ajánlatos kisebb adagokat.
Szerintetek hogy oldjam meg?
Köszi a válaszokat! :)
Egy felnőtt embernek semmi baja nem lesz ha 5 órát nem eszik ,nem 2 hónapos csecsemő vagy hogy 3 óránként kelljen enned :D Igen,egyél edzés után,teli hassal amugy is kényelmetlen mozogni.
A lényeg inkább az lenne,mit és mennyit tervezel enni.
Igen, szerintem utána egyél.
A testnek semmi baja nem lesz attól se, ha 24 óránként eszel, ha az Neked jó. Utána ugye már mindenképpen hiányozni kezdenek neki az aminosavak, de persze sok ember addig sem érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!