Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg az étkezést?...

Hogy oldjam meg az étkezést? Nem leszek otthon.

Figyelt kérdés

Minden évben 1-2 alkalommal ismerőseimmel elutazunk egy víkendházba egy hétvégére.

A mostani a szünetben lesz. Viszont tavaly óta életmódot váltottam és a kaját ott úgy szoktuk megoldani, hogy mindenki hogy valamit(lekvárt, vajat, kenyeret, krumplit, tésztát stb).

A lényeg, hogy vacsorára is meg reggelire is gondolom fehérkenyér lesz parizerrel.

Mit mondjak nekik, miért nem eszek majd velük?

De az sem jó, ha nem kajálok, mert akkor éhen fogok dögölni hétvégén. Mit csináljak? 3-4 napról lenne szó. :(

2013. márc. 16. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Talán így : " Tavaly óta életmódot váltottam, ezért már nem élek a szendvicsekkel " és eszed tovább amit te viszel saját magaddal.

Élvezem, hogy ilyenkor úgy megbámulják az embert, mint borjak az új kaput, noha mindenkinek egyéni döntése, hogy éppen mit vesz a szájába. Ehhez senkinek semmi köze vagy beleszólása.

2013. márc. 16. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szád, beszéld meg velük, hogy életmódot váltottál, ők továbbra is osszák meg egymás között az ételt, te pedig vigyél magadnak 3-4 napra való ennivalót. Ilyen egyszerű.
2013. márc. 16. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is életmódot valtottam, de nem hisztizek ilyen esetekben mint egy anorexiás pics.a. Nem 3-4 naptól hízik meg egy ember..
2013. márc. 16. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
1 hétvége alatt nem fog semmi változni, edd csak azt amit a többiek, ettől még nem kötelező meg is maradni a szemét kajáknál.
2013. márc. 16. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Az elsőkkel vagyok, nincs semmi ciki abban, ha közlök velük, hogy máshogyan táplálkozol. Én nyilván vinném a saját dolgaimat és azt osztanám meg velük, ha szeretnének belőle egy kóstolót (még ha én nem is akarom az övékét, ennyire vagyok nagyvonalú, nem akarnék különködni).

Ha NEM akarok kenyeret/húst/cukrot enni, akkor nyilvánvalóan nem eszem, ha nem feltétlenül muszáj.

2013. márc. 16. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:

mit eszel

vigyél belőle, hátha ízlik majd nekik is:)

2013. márc. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!