FONTOS! Holnap hazamegyek a vidékre, hogy oldjam meg az egészséges étkezést?
Egy részről nagymamámnál lakom, aki ilyen rakottkrumpli-pörkölt-töltöttkáposzta-rántotthús kombókat szokott az asztalra tenni, és megsértődik, ha nem eszem meg. Őt nem lehet ilyennel meggyőzni, hogy ez nem egészséges.
Másrészről az ösztöndíjamból már nem jön ki annyi, hogy otthon is én vegyem a kaját :S
HELP! 3 kg-t fogytam 2 hét alatt és NEM AKAROM, hogy visszajöjjön, amíg otthon vagyok! szerencsére mindig van nála vmennyi zöldség meg gyümölcs, de mégis, hogy bújjak ki a nagy lakomák alól, és mit egyek helyette, ha csak abból lehet dolgozni, amiket ő megfőz??? :S:S:S
1 hétig leszek otthon...:(
Egyél belőle nyugodtan csak keveseket.
Aztán mondd a mamának, hogy ideges vagy egy vizsga miatt, ezért nincs étvágyad, vagy fáj a gyomrod még, nemrég beteg voltál, vagy elkaptál valamit és diétáznod kell, fáj a fogad és nem tudsz enni...stb. kegyes hazugságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!