Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Tesco-s bajor rozskenyér...

A Tesco-s bajor rozskenyér mennyire egészséges, ehetem fogyókúra közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég kezdtem fogyókúrázni, és kickboxolni. A fenekemről szeretnék leadni és combról. De mivel kenyeres típus vagyok, nem nagyon bírok nélküle élni:D Most elhagytam a zsemlét, fehér kenyeret és az ilyen péktermékeket. A bajor rozskenyeret ehetem reggelente? Mennyire egészséges az a fajta kenyér?

Előre is köszönök mindent választ:)

2011. nov. 9. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha elolvasod a címkéjét, akkor rá kell jönnöd, hogy sajnos nem az. A Lidl-ben van adalékanyag és színezék mentes kenyér: Wellness a neve, vagy az Auchanban egy kicsit furi kinézetű kenyér, ami kovásszal készült és szintén nem tartalmaz adalékanyagokat. Ezek olyan 400,-Ft körül mozognak, és fél kilósak.
2011. nov. 9. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Kész vicc.

A Lipóti Pékségben nézz körül.

Vagy Lidl, Aldi. Minél feketébb és nehezebb, annál valószínűbb, hogy igazi.

Aldiban múltkor vettem csomagolt szeleteltet "Frissen a péktől" márka, nem tartósított toast, hanem szeletelt friss kenyér. Az rozslisztből van, nincs benne semmi olyan, amiről nem tudod, micsoda (adalék meg hasonlók). Meglepődtem, mennyire jó.

De egyet még tudnod kell: hiába rozskenyér (vagy teljes kiőrlésű vagy bármi más), ugyanannyi kalória van benne, mint a fehérben.

Tehát tul.képpen mértékkel, reggel eheted bármelyiket (tudva, hogy a fehér/félbarna/tescósnál vannak sokkal jobbak), de ne hidd, hogy van olyan kenyér, amiből bármennyit lehet enni.

2011. nov. 9. 15:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát azt sejtettem h nem lehet a kenyeret mértéktelenül enni, azért is fogtam vissza magam mostanában, max reggel, vmi felvágottal, vaj nélkül, salátával.

Amúgy nem tudtok vmit amivel esetleg helyettesíthetném a kenyeret? Buláta vagy ilyesmi, vagy azok nem erre valók?

2011. nov. 9. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

Az egészséges táplálkozást ne keverjük a diétával!

A fehérkenyérben ugyanannyi a kalória mint a teljes kiőrlésűben.

Csak a tk kenyérből 100gramm az egy kis szelet, a puha fehérkenyérből 100g pedig két jókora szelet. Ezt neked kelle eldönteni hogy mit szeretnél: alig enni de egészségesebben vagy ugyanannyi kalóriából többet enni,jóllakni de nem annyira egészségesen.

Mondják azt hogy a tk kenyér az laktatóbb,hát nálam ez nem jött be,így én maradtam a fehérnél és így is lefogytam.

2011. nov. 9. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Sokan esznek kenyér helyett abonettet, puffasztott rízst vagy búzát, a fakírok pászkát:) Egy baj van velük: nem lehet tunkolni:)))
2011. nov. 9. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:

hehe :) milyen igaz.

fehér kenyér persze hogy laktat, hamar felb.assza a vércukrot, aztán majd a hasnyálmirigy kifacsarodik, hogy vissza hozza. úú én ma milyen finom szemetet ettem, erről jut eszembe :D

2011. nov. 9. 17:40
 7/10 A kérdező kommentje:

:D

Köszi a válaszokat:)

A végén még az lesz h itthon sütök kenyeret magamnak:D

2011. nov. 9. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:
tagadhatatlan, hogy annak megvan az előnye.
2011. nov. 9. 20:13
 9/10 anonim válasza:

A tescos bajor rozskenyérben semilyen tartósítoszer nincs 100% rozslisztből készül!Ha lenne benne tartósitó szer akkor nem 2 napos szavideje lenne!

Egy tescos PÉK

2013. jan. 28. 14:12
 10/10 anonim válasza:

A Tesco-s bajor rozskenyér nagyon nagy kedvencünk volt. Jó ropogós volt a külseje és belül finom tömött volt a tészta.

Sokszor csak emiatt mentünk be vásárolni.

Sajnos pár hónapja változtattak a recepteken nem az előnyére, olyan lett mint a gumi. Azóta nem veszünk. A tigris kenyér is rossz lett. A pékáruk is.

2014. nov. 1. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!