Egészséges napom volt? Szerintetek jól ettem ma? Minden megvan, amire szükségem van? Mit változtassak, ha kell?
Azért teszem fel a kérdést, mert ma nekem egész jónak tűnik végre, de több szem többet lát :)
R: Ham&Eggs kevés olajon, két tojásból, 1 szelet baconnel
T: 2 szilva, 1 alma
E: Roston sült csirkemell, párolt zöldség
U: 3 szelet délhús karaj 1 kefír
V1: 400 g sütőtök, a magjaival együtt, 1 szál snack kolbász
V2: 100g túró, 1 alma, 10g mandula, 3 kiskanál (kb. 10g) zsírszegény kakaópor, 1 ek. joghurt.
Ha a számításaim nem csalnak, akkor ez 1957 kcal, ebből 142g fehérje, 177g szénhidrát, 92g zsír.
Orvosilexikon szerint a fél kiló fogyáshoz 1958 kcalra van szükségem naponta, de az arányok nem egészen ilyenek, mert több szénhidrátra és kevesebb zsírra lenne szükségem elvileg.
3 nanogramm étcsokival :D:D
egyébként jó az étrend, ha neked megfelel ez a tempójú fogyás, akkor tökéletes. de szerintem még beleférne 3-400 kcallal levinni a beviteled, és akkor kb. fele annyi idő lenne.
de úgy csináld, ahogy neked kényelmes :)
A sütőtök és a kolbász kivételével én is mindet szívesen megettem volna. :)
Kcal-od is megvolt, szerintem egészen rendben van, bár én nem vagyok szakértő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!