Szerintetek ez így túl sok a kaja?
Figyelt kérdés
Próbáltam tartani az 1200 kcalt,beneveztem egy fogyiversenyre.De esek-bukok,olyan éhes vagyok. Állómunkát végzek,heti 4 órát kardiózok,2-t erősìtek. Ezt ettem,eszem ma:R. 2 virsli,1szelet norbi kenyér,retek. T: ultraloss shake,100 g mozzarella,egy karalábé. E. Norbis tökfőzi,1 szelet párolt karaj,alma. U:200 g csirkemell,1 cukkini,vacsira két tojást tervezek brokkolis omlettnek.Túl sok a nap második felére?2015. ápr. 22. 16:36
1/11 anonim válasza:
Ez tökéletes,viszont valamit akkor nem jól csinálsz,ha kevésnek érzel ennyi kaját.Ez bőven elég.
2/11 anonim válasza:
Koplalsz, ellenkező esetben nem lennél folyton éhes és szédülős.
3/11 anonim válasza:
Első, nekem is kevés lenne ennyi, unokatesómnak meg olyan az anyagcseréje, hogy ha csak fekszik, akkor is min. 2000-et éget el, pedig csak 175centi, átlagos alkattal.
4/11 anonim válasza:
De ez jóval több,mint 1200 kalória.Ha napi szinten ilyesmiket eszik,akkor az edzés napjain ehet még szénhidrátot,de átlagosan ez elég kéne legyen.
5/11 A kérdező kommentje:
Ez már az én verzióm,nem volt benne az étrendben a mozzarella,a karalábé,a csirkemell cukkinivel.
2015. ápr. 22. 17:34
6/11 anonim válasza:
Akkor ez így tökéletes,de ha ma is edzettél,akkor délelőttre még ehetsz egy kis szénhidrátot,vagy több szelet kenyeret is akár vagy egy kis rizset a csirkemell mellé.
7/11 anonim válasza:
Hány centi vagy? Hány kiló? Napi szinten mennyit mozogsz?
Egyénfüggő, kinek éppen mi a túl sok.
8/11 A kérdező kommentje:
Évek óta tartom az extrém túlsúlyomat,a BMI-m 36. A mozgásfal nincs gáz,az nem esik nehezemre,viszont a szènhidrátot nem tudtam elhagyni,csökkenteni,de elegem van...a múlt héten még megettem vagy 2500 kalóriát,ha nem többet. Lehet,hogy ha hozzászokom tudom még lejjebb szorìtani a kalóriabevitelt?Ma olyan 1600 lehetett,ezzel prìmán elvagyok...mèg😉
2015. ápr. 22. 21:03
9/11 A kérdező kommentje:
Heti 3 fanatic jump,egy kangoo,két felturbózott pilates kar és lábsúllyal
2015. ápr. 22. 21:05
10/11 anonim válasza:
A tested egyértelműen jelezte, hogy túl kevés tápanyagot vittél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!