Ha ezt az eddzést tartom nyárig, akkor elérhetem azt az alakot amit várok magamtól?
A pocakomon van zsírréteg, és le szeretném dolgozni nyárra. Heti kétszer a 400m-es futopáylára járok, ahol 5 kör után pihenek, majd megint futok 5 kört. Ez így 8km egy hétre. Próbálok kevesebb húst és pékárut enni, több zöldséget, és gyümölcsöt étkezem, és kollégiumba ráálltam a vega kajára (bár van hoyg azért eszek húst)
Ezt a hasizomfejlesztő programot szertném elkezdeni. Szerintetek jó lesz így?
Ez így rohadt kevés infó, tudni kellene, mit eszel és mennyit. Kevesebb pékárut? Ha eddig fánkon meg téliszalámis kenyéren éltél, és mostantól "próbálsz kevesebbet enni", az rohadtul kevés lesz.
A gyümölcs helyett egyél csak nyugodtan húst, kevésbé hízlal, pláne a nem zsíros húsok.
Azt is tudni kéne, pontosan mennyit szeretnél leadni, 3 kilót, 30-at? Heti 8 km futás mindenesetre lófütty szerintem... A hasizomfejlesztés hatása pedig minimális a fogyásban. Persze a zsírréteg alatt izmosabb lesz a hasfalad tőle.
Eddig rendesen étkeztem, napi háromszoros étekezés (amit a koleszba adtak azt ettem) plussz még néha egy kis nass... Azért nem eszek húst, mert a menza zsírosan, olajosan főz, és nem szeretem már, és rohadtul nem érdekel, hogy hánykiló megy le, a kinézet a lényeg!
És eddig egyáltalán nem futottam, szóval szerintem a 8 km kezdésnek nem rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!