17-18%ra szeretném levinni a testzsírszázalékom, de egyszerűen imádok enni. Van olyan kaja amit konkrétan egész nap ehetek?
Az evés nekem egy olyan dolog, amiért komolyan érdemes élni. Ha eszek, szinte bizsereg mindenem :D nem tudtam jobban leírni. Az összes " földi élvezeti dologgal" így vagyok, de ugye az éves az ami a leggyakrabban végezhető. Arra gondoltam, hogy egy darabig 50 grammra korlatozom a szénhidrát bevitelemet, de nem szeretnék 1500 kcal fölé menni, így viszonylag gyorsan elerhetem a célom. Van valami olyan étel amit szinte egész nap ehetek anélkül hogy tonkreteszem a dietam?
60-62 kg, 179 cm
18/L
Ha mennyiséget akarsz és 50g a ch limit, akkor szénhidrátszegény zöldségeket ajánlok :) Pl. uborkát kilószámra ehetsz... A könnyű zöldséglevesek sem valami kalóriadúsak (persze itt is a szénhidrátszegény zöldségeket válaszd), mondjuk attól elég hamar tele tud lenni az ember gyomra, igaz, ez gyorsan el is tud múlni, a víz már csak ilyen.
Én is szeretek enni, de annyi másra is kell az időm, nekem bőven elég az az evésidő, amit sokszor kifejezetten kalóriadús ételekkel érek el :) Főleg, ha hozzáadom az elkészítés és mosogatás idejét... Még sok is. Plusz élvezet pl. a teázás is...
Egész nap ehetsz bizonyos ételeket, csak nem egész nap megállás nélkül.
Tehát például ehetsz húsféléket ( marha, pulyka, hal, disznó, stb. ) zöldségekkel egész nap, de nem mértéktelenül, arról meg végképp szó sincs, hogy " negatív kalóriájú ételek, amelyekből bármennyit lehet enni " és egyéb ostobaságok.
Az önkontroll elengedhetetlen fontosságú a testi és a szellemi egyensúly szempontjából, ezért aki nem rendelkezik vele, az mindkét területen sikertelen lesz.
Az biztos, hogy belőled hiányzik az önkontroll és bár látszatra ezt te lazán kezeled, valahol jelentős feszültség/frusztráció/üresség van, amitől ennyire nem tudsz uralkodni az érzelmi alapú evéseden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!