Egy hete kezdtem a diétát. Kb 8 kilót szeretnék leadni júliusig. A lisztet és cukrot teljesen kizárom. Mi a véleményetek eddig az "étrendről"?
1. nap
reggeli: jegeskávé
ebéd: grillsajt kb 70 g zsiradék nélkül, ubi, oliva, paradicsom, pesto
vacsi: Sonka kb 50 g , ubi, oliva, pari, pesto
2. nap
reggeli: 1 natur joghurt, kb 50 g gyümölcsös müzli
ebéd: 1 café latte cukor nélkül, 100 g gyümölcs (kb 120 kaloria)
vacsi: kb 140 g grillsajt zsiradék nélkül, ubi, oliva, pesti, pari
nasi: kb 3 ringló
3. nap
reggeli: kb 50 g gyümölcsös müzli tejjel
ebéd: 2tenyérnyi pulykamell grillen, zsiradék nélkül megsütve kevés fűszervajjal, ubisali, parisali, 1 ringló
uzsonna: kb 10 vékony szelet ubi egy kis maradék pestoval, 1 szelet sonka
vacsi: egy fél ubi felvágva, 2 paradicsom, száritott paradicsomos krém (2 teáskanálnyi), 2 szelet sonka, 3 ropi, oliva
4. nap
reggeli: kb 60 g gyümölcsös müzli tejjel
tizórai: egy kis uborka, 2 szelet sonka, 1 teáskanál parikrém
ebéd: töltött padlizsán (padlizsán, pari, hagyma, fokhagyma, sajt)
vacsi: sonka, gomba, paradicsomszósz, sajt
5.nap
reggeli: natur joghurt 1 marék müzlivel
ebéd: 2 tányér húsleves üresen, kb 3 szelet sonka
vacsora: 5 db húsgolyó zsiradék nélkül megsütve, saláta( ruccola, sajt, póréhagyma, tökmagolaj)
6.nap
reggeli: paprika, uborka felvágva, pár szelet márványsajt
ebéd: 1 tányér húsleves üresen, kb 10 dkg hátszín, saláta, 5 szem krumpli
Szerintem ha egészséges vagy és bőven sportolsz és nem csak annyit amennyit a fittnesz edző kiszámolt tudományosan,
akkor annyi gyümölcsöt eszel amennyi jól esik.
Az ananász és a grapefruit nem emel cukorszintet!
szerintem ezzel nem leszel eredményes, ne haragudj, de úgy gondolom nem jó oldalról közelíted meg.
amit jól csinálsz: sok zöldséget eszel, ez nagyon fontos. a gyümölcsök, zabkása is jöhet.
amint változtass: néhány falat, egy kicsi, egy nagyobb, ez így nem jó. mindent mérj le grammra pontosan mielőtt elkészíted, így tudni fogod a kalóriatartalmát. ehhez kalóriabázist vagy a myfitnesspalt használhatod.
emellett inkább egyél több de minőségibb élelmiszert. a virsli, szalámi, grillsajt nem az.
A gyümölcs igenis sok. A fehérje kevés. Legalább 3-4 étkezésben jelen kéne lennie egy napra. Maga az összekalória is kevés, meg fog állni a fogyás és onnan nem fogod tudni csökkenteni a kaját :/
Jó étrend pl:
1. étkezés: zabkása 2 tojásfehérjével, 1 sárgájával. mehet bele zsírszegény kakaó, vagy kis kókuszreszelék.
2. étkezés: akkor egyél gyümölcsöt. egy alma pl.
3. étkezés: csirke vmi lassúfelszívódású rizzsel (basmati, barna), zöldség
4. étkezés: ugyanaz mint az ebéd
5. étkezés: zsírszegény túró mehet bele pici zab is
Ha nő vagy nagyon figyelj oda h elég zsírt vigyél be mert nagyon bekavarhat a menzeszbe!
A diéta nem csak akkor lehet eredményes ha grammozol, de szerintem ahhoz elég nagy tapasztalat kell h úgy betudd lőni a dolgokat h az jó legyen. Én az elején tuti grammoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!