Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit gondoltok az étrendről és...

Mit gondoltok az étrendről és az edzésről?

Figyelt kérdés

Adataim: nő, 26 év, 162 cm, 60 kg, 23% testzsír.

Étrend: reggeli tojás 2db főve vagy ham&eggs, paradicsom.

Ebéd: csirkemell natúr sütve vagy fokhagymásan grillezve, paprika, brokkoli, cukkini.

Vacsora: saláta, koktél paradicsom, rukkola, sárgarépa csíkok, tonhal konzerv natúr lében.

Köztes étkezésnek: délelött pár szem szeder vagy 1db barack, délután pedig pár mandula vagy semmi.

Edzés: hetente 4-5 alkalommal 40 perc kardió torna pl Shaun T total body burning vagy insanity.

Ezt most gondoltam ki érdekelne a véleményetek.

6-8 kg zsírt szeretnék leadni. Hogy mikorra? Mondjuk jövő májusra, de ha hamarabb lemegy az csak jó. De én nem sietek sehová.

2013. júl. 3. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó lesz. Néhány hetente frissítsd az edzést, mert a tested meg fogja szokni a terhelést. (tapasztalat).
2013. júl. 3. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lényegben jó. Szerintem inkàbb az étrended legyen vàltozatosabb! Tízóraira bàrmelyik zöldség/gyümölcs szóba jöhet, délutàn màs féle magvak is lehetnek, ebédre is sok féle képpen elkészítheted azt a csirkét, ha ahhoz ragaszkodsz! De amúgy rendben van, és ne aggódj, max 2-3 hónap és lemegy a felesleg :)
2013. júl. 3. 23:10
 3/6 poiu ***** válasza:
Szerintem kevés a zsír. Kéne a salátára olivaolaj, gyümölcsnek avokado, csirkemell helyett csirkecomb. Vacsorára ez nekem kevés lenne, én szoktam zöldséget enni vacsira is. Szerintem 2 x 40 perc kardió elég, ha bedopsz 2 x 40 perc erőedzést helyette. Mivel nem vagy nagyon túlsúlyos, nem lesz gyors a fogyás, de már a programodtól is egészségesebb leszel. Ne éhezz és ne edzd túl magad.
2013. júl. 4. 09:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem szeretem az avokádót, a csirkecomb elmegy, de a szárnyat jobban kedvelem és lehet néha egy kis sertés szelettel feldobom az ebédem.
2013. júl. 4. 14:03
 5/6 anonim válasza:
Ez mind szépen és jól hangzik de a megvalósítása már közel sem ilyen egyszerű. Hajrá hozzá!
2013. júl. 4. 22:55
 6/6 poiu ***** válasza:
A csirkeszárny tökéletes. A lényeg az, hogy ne kínozd magad natúr csirkemellel hónapokig, mert az kibírhatatlan. Omeg 3 kiegészítő nem ártana...
2013. júl. 5. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!