Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek milyen a mai...

Szerintetek milyen a mai napom? Ha jo ehez igazodnek

Figyelt kérdés

reggeli:2tojasbol rantotta sok zoldseg

tizorai:egy alma

ebed:egy fel adag husileves teszta nelkul,fel adag tokany koret nelkul

uzsira:kefirt tervezek

vacsira:csirkemell sutoben sutve parolt zoldseggel

es rekara tornaznek

2014. szept. 12. 14:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
szerintem teljesen felreertesz.nrm akarok ugy kinezni mint o isten orizz.szimplan fogyni.szeretnek.gyerekkel 2ora a napi seta,de mivel szakad az eso nem tudunk kimenni.nem ehezek,nem vagyok ehes,csak.fogyni/eletmodot valtani szeretnek.sajnalom ha szurja a szemed
2014. szept. 12. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
10, nem voltál bunkó, igazad van. Kérdező, a kaja nem rossz, de a kefírt nem szeretem. Mindenből egyél ötször ennyit, és oké leszel.
2014. szept. 13. 21:48
 13/18 anonim válasza:

Kedves kerdezo!:)

Szerintem egsz jo amit ide leirtal. Meg beiktathatod esetleg reggelire a zabot, taplalo es etvagycsokkento. Len mag sem artana reggel egy teaskanallal rostos tele van vitaminnal, es segiti a fogyast. Ebedre ehetnel barna rizset, szerintem egesz finom. Plusz nem tudom te mennyi vizet iszol, de z sem art ha eleget iszol. Ha Rubint Rekat megunnad, youtubeon sok ilyen jellegu video van en altalaban ott szoktam keresni es egesz jokat, erdekeseket, intenziveket talalok. Sok sikert a fogyashoz/alakformalashoz!:)

'Kedves' 6os valaszolo:)

Nem tudom hogy jossz te ahhoz, hogy lebirkazz barkit is.. Nem tudhatod mennyi sulyfelesleg van az illeton, es ha meg nincs is sok akkor sem art az alakformalas. Vonzobb egyolyan szemely, akin latszik, hogy foglalkozik a testevel ha ferfi ha no. Es ezzel, hogy probal egeszsegesen taplalkozni, es mozogni (ha Rubint Rekara ha nem mert sokaknak nem szimpatikus (nekem sem)) de mozog amire rengeteg ember lusta. Attol hogy az o videoit hasznalja, meg nem lesz olyan alakja mint neki. Az evesrol meg annyit, hogy egy ilyen etrenddel nem lesz anorex 40kilos egyen..az jobb ha valaki tomi magat mint egy diszno mindenfele szemettel? Nem..szoval hadd dontse mar el maga, hogy hogyan akar enni/elni/fogyni. Az ove a jarhatobb ut.

2014. szept. 13. 21:56
 14/18 A kérdező kommentje:
koszonom a kedves hozzaszolast!20kg-ot szeretnek leadni.nyar a kituzott cel,addig sikerulnie kell,szoval nem surgetem.2x ennyit meg sem birnek enni,hisz laktat.hidd el hogy nem mericskelem az etelt mielott megeszem.tudatosabban eszek,es a kozerzetem is jobb.en legalabb friss zoldsegre es husra koltom a penzem nem ''oedognyelvtol'' varom a csodat..
2014. szept. 14. 07:57
 15/18 anonim válasza:

# 13/15

Az arany középút már meg sem fordul a fejedben? Vagy dagadtra zabálod magad vagy anorexiás vagy? Természetesen lehet tornászni,meg futni is,(bár ha egy orvost megkérdezel,akkor azt a választ fogod kapni,hogy a kardio edzés vizelet visszatartási és egyéb belgyógyászati gondokat okoz.) És nem ez a járható út,(szerintem). A világot kellene megváltoztatni. 28 éves férfi vagyok,tehát nem akarom az észt osztani,csak próbálom tiszta fejjel nézni a dolgokat. Szerintetek ebédre egy felnőtt nőnek elég egy fel adag husileves teszta nelkul,fel adag tokany koret nelkul? Huuh,na ne már... ez mellett az étrend mellett éhen halni lehet. Gondolom a jó magyar szokás szerinti házimunka is rád szakad,meg a gyerekek...stb. És akkor egy ilyen étrenddel lehet ezt úgy csinálni,hogy "bomba forma",és boldogság..??

Miért van az,hogy 10-ből 9 nő elégedetlen az alakjával? Én nem hiszem el,hogy ez az egészséges. Nagyszüleink ettek,zsírosat,füstöltet,és gondolom nem a kalóriák voltak a témák a fonóban.. :) Na de szültek 7-8 gyermeket,részt vettek a nem egyszerű mindennapokban,és éltek közel 100 évet. Ma? Diéta,fogyi,alakformálás,és nagy nehezen egy gyermek..az is 7 hónapra...az átlag életkor pedig 60 életév..

Kedves kérdező! ha neked ez így jó,akkor csináld. Csak mindig arra figyelj,hogy ne ess át a ló másik oldalára. És a gyermekeidnek te leszel a példa,ha azt látják,hogy anya számolgat minden vés előtt azzal oda vágsz egy pecsétet. A világ folyamatosan változik...és nem jó irányba! Ha pedig bunkó voltam mindenkitől szeretnék elnézést kérni!

2014. szept. 14. 09:29
 16/18 A kérdező kommentje:
sosem voltam nagyetku.terhessegi cukrom volt amitol a 24.hetig 20kg-ot hiztam.emelle veszelyeztetett.terhes is mert nyilt.a mehszajam.agybol csak pisilni kelhettem fel.es bizony szepen jottek fel ram a kilok.mint mondtam nem szamolgatok csak redezetten etkezek.nem kivanok cukorbeteg lenni.eleg hogy edesapam az.lehet hogy jobban mutat a hurka,kolbasz az asztalon,de mindennap csak azt enni sem egeszseges.szerintem
2014. szept. 14. 09:59
 17/18 anonim válasza:

Elozo.

Igen eszembe jutott az aranykozeput az anorexias es a dagadtkozott, az olyan ember aki probal odafigyelni az etkezesere, es mindennap megprobal mozogni egykicsit.

Oke a fel adag tokany lehet nem a legjobb ebed egy felnott ember szamara , de nyilvan nem minden nap azt fog ebedelni aznap ugy sikerult hatistenem. Ehetne melle barnarizset, paroltzoldsegeket.

Peldalozol itt mamaval, papaval. Kezdjuk ott, hogy ok meg nem azt a szemetet ettek, mint ami a mai vilagban elerheto..a masik, hogy igen lattam nehany regi fotot, filmet es a regi 'asszonyoknak' eleg rendesen volt feneke mindene.

Az energiarol meg annyit, hogy ha odafigyel az etkezesre, mozog, akkor igenis tobb lesz neki gyerek, es munka mellett is. Hallottal mar a telitett, telitetlen zsirokrol? Melyiktol lesz tobb, jobban hasznosulo energiad?

Amiota en elkezdtem valtoztatni az eletformamom sokkal de sokkal tobb az energiam nem vagyok olyan lusta, faradekony es inaktiv szemely mint azelott..es emelle a plusz, hogy formalodott az alakom.

2014. szept. 14. 10:10
 18/18 anonim válasza:
Oké,zárjuk le ezt a vitát! Kívánom nektek,hogy egészségben éljetek sokáig!
2014. szept. 15. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!