Így fogyhatok, ha így néz ki pl. egy napom?
178cm/76 kg..
Minden nap megiszok 3liter vizet.
Reggelire: alma
Ebédre: valami zöldség leves amit anyukám csinál..vagy valami ilyesmi.
Ebéd utánra: gyümis müzliszelet.
Uzsonnára: tojásfehérje,kefir.
Vacsorára: Csirke hús vagy valami zöldség?
Mindennap 1óra gyors séta.
ez iszonyatos..
a reggeli, az nem reggeli: abonett, csirkemell sonka, sajt, sok zöldség pl, és ezután mehet az alma
ebéd: normális főtt étel, a zöldség leves után egyél valami csirkemellből vagy halból készült másodikat is
vacsorára egyél 250 gramm zsírszegény túrót, natúr joghurt, kefir..
Igen, nagyon kevés.
Azt írtad, a vacsora csirke VAGY zöldség, nem értem, miért nem együtt, úgy az igazi, de ha a zöldséget eszed, akkor az egész napodban szinte semmi fehérje sem lesz - de valószínűleg ha húst eszel, akkor is rém keveset... Nem hagynám ki a tojássárgáját, értékes anyagok vannak benne, s valószínűleg szükséged van a zsírtartalmára is, mert valószínűleg az is túl kevés a napodban, bár nem tudjuk, mennyire zsírosan készül a leves és az esetleges csirke, de gondolom, nem nagyon.
A reggeli alma annyira még nem zavar, bár jobbnak tartom pl. a rántottát zöldséggel vagy sült zöldséget, de pl. én is almát és körtét ettem reggel, mert abból van sok. De utána hamar tízóraiztam, ahol már volt fehérje is. De még az se gond, ha Te azt is kihagyod, de hogy még ebédre is ilyen könnyűt eszel... Kiszámolnám a fehérjemennyiséget. 1-2 tojásfehérjében s egy kefírben speciel rém kevés van, persze akad a zöldségekben is, de aránylag kevés (kivéve a hüvelyeseket), ha kilószámra eszed őket, akkor is csak besegítenek a fehérjebevitelbe, nem oldják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!