Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ezzel az étrenddel fogyhatok?...

Ezzel az étrenddel fogyhatok? Mennyit? És mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Reggeli:Sok folyadék.

Ebéd:Nagy tál saláta

Uzsonna:Joghurt(1 pohár) vagy 2 db paradicsom üresen.

Vacsora:Semmi.

65 kg vagyok 172 cm 14 éves .

2012. aug. 16. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezzel az összes izomzatod is el fog tűnni. Nem javaslom ezt a koplalást.
2012. aug. 16. 18:17
 2/12 A kérdező kommentje:
mit ajánlasz akkor?
2012. aug. 16. 18:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szálkásító diéta: napi 3g*testtömegkg fehérje kell , ha pedig nem súlyzózol, akkor leviheted a fehérjét 1,5g*ttkg-ra és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

2012. aug. 16. 18:34
 4/12 A kérdező kommentje:
mi az a szálkásító diéta?
2012. aug. 16. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát de az előbb írtam le, hogy mit jelent. Számolt és kimért, betartott étrendet jelent, amitől normálisan le fogsz fogyni zsírból. Leírtam, hogy mennyi fehérje és szénhidrát kell és milyen kajákból. Mi nem érthető még?:)
2012. aug. 16. 20:24
 6/12 anonim válasza:
Egy 14 éves gyereknek szigorúan TILOS fogyókúrázni!!! Még fejlődésben van a szervezeted!! És amúgy is 172 cm-hez 65 kg ideális testtömeg! Inkább ne kínozd magad! :)
2012. aug. 19. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez nem koplalást jelent, hanem egy napi hatszori kiegyensúlyozott étrend, kisebb adagokkal, kevesebb szénhidráttal. Szóval nyugi.:)
2012. aug. 19. 22:03
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat:)!

Ha tudtok még valamit írjatok:)! köszi

2012. aug. 20. 13:46
 9/12 anonim ***** válasza:
kérdezz és akkor kifejtek bármit részletesen:)
2012. aug. 20. 16:00
 10/12 anonim válasza:
Szerintem a te magasságodhoz nem rossz a 65 kg, az is lehet hogy izmosabb alkat vagy, de ha nem tudsz megbarátkozni az alakoddal, akkor ne csak fogyókúrázz, sportolni is kell!! És ezzel ne akarj fogyni, mindjárt kezdődik az iskola, és kell normális reggeli, nem csak folyadék, ebédnek is fehérjedúsabbnak kéne lennie. Én kihagynám az uzsonnát, és inkább vacsoráznék egy keveset. 6 után ne egyél semmit, és mozogj rendszeresen! Sok sikert a fogyáshoz!! :))
2012. aug. 24. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!