Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyhatok ezzel az étrenddel?

Fogyhatok ezzel az étrenddel?

Figyelt kérdés

Reggeli: 1db kifli vajjal és sonkával

Tízórai: joghurt,alma,puffasztott rizs

Ebéd: ugyan az mint a tízórai vagy a reggeli, mert iskolába járok

Uzsonna: alma vagy joghurt

Vacsora: párolt zöldségek sonkával vagy túró, joghurt, alma

2012. jan. 26. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
A tízórai, az uzsonna és a vacsora jó.Reggelire teljes kiőrlésű kiflit egyél, vagy ami még jobb, a zabpehely mondjuk natúr joghurttal.Az ebéd nagyon nem jó. Mindenképp kéne enni húst is. Csirkét, pulykát vagy halat zöldségekkel és egy kevés rizzsel mondjuk. Fontos a megfelelő fehérjebevitel. Vacsorára is lehet enni azt, amit ebédre, csak rizs nélkül. Tojásfehérjét is lehet bármikor enni. És ami még fontos, a rendszeres edzés. Én az edzőtermet javaslom. Ja és leírod, hogy hány centi vagy meg hány kg, és hogy fiú vagy-e vagy lány?
2012. jan. 26. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,17 éves és 67 kg. Ebédre(2körül) semmiképp nem ehetek főtt ételt amit anyu éppen főzött? Pl.főzeléket?
2012. jan. 26. 19:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és 165 cm vagyok.
2012. jan. 26. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:

1 tk kifli sonkával, sajttal, tojással+zöldségek

tízórai alma

ebéd suliban vagy okés 1 felé joghurt+pufirizs+sonka

uzsonna amikor hazérsz-rendes főttétel

vacsora okés

2012. jan. 26. 19:56
 5/5 anonim válasza:
Ehetsz főzeléket de ne rántással készüljön hanem habarva.És járj edzésre.Mozgás nélkül nem fogsz tudni fogyni.Futás is jót tesz sőt kifejezetten javallott.Egyébként jó amit eszel csak tényleg kéne valamilyen húst ennek ebédre.(csirke,pulyka,hal)
2012. jan. 28. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!