Ezzel az étrenddel fogyhatok? E mellett napi 2xedzek Norbi Kick box DVD-re
Norbi oldaláról másoltam ki:(valami sztárdiéta)
Minta Étrend Férfiak Részére - Első Hét Étrendje
Hétfő
R: Rozskenyér 80 gr
Light vaj 5 gr
Gépsonka 60 gr
Uborka 100 gr
E: Burgonyás tészta
Füri tészta 6 dkg
burgonya 20 dkg
kovászos uborka 20 dkg
olaj 1 ek
vöröshagyma 10 gr
Só, bors, fűszerpaprika ízlés szerint.
A tésztát a dobozon található utasítások alapján kifőzzük. A burgonya megfőzéséhez paprikás alapot készítünk, s mintha pörköltet készítenénk, megfőzzük benne a burgonyákat. Amikor kész, hozzákeverjük a tésztát.
U: Grapefruit 300 gr
V: Sült csirkecomb
Csirkecomb 2 db~20dkg
Grillezve, maximum ˝ ek. olajjal süssük meg a csirkecombokat, ízlés szerint fűszerezzük.
Update1 kenyér 60 gr
Kovászos uborka 150 gr
Kedd
R: Update 1 kalács 70 gr
Light vaj 10 gr
Tej 2,5 dl
Kávé, édesítőszer
E: Parajfőzelék
Paraj 250 gr
Update1 kenyér 40 gr
Tej 1,5 %-os 1,5 dl
Fokhagyma, petrezselyem, só ízlés szerint.
A tejbe áztatott Update kenyeret kinyomkodjuk. A parajpürét kiolvasztjuk és elkezdjük főzni, ízesítjük fokhagymával, petrezselyem zölddel, sóval. Hozzáadjuk a kinyomkodott kenyeret, alaposan elkeverjük, hogy sima legyen, felöntjük tejjel, s készre főzzük.
Tükörtojás
Tojás 1 db
Olaj 1 ek
Só ízlés szerint.
U: Narancs 300 gr
V: Update 1 kenyér 60 gr
Light tvaj 5 gr
Zalai felvágott 40 gr
Paradicsom 100 gr
Szerda
R: Bakonyi barna kenyér 80 gr
Light tvaj 5 gr
Párizsi 60 gr
Retek 100 gr
E: Grill csirke, párolt zöldséggel és párolt barna rizskörettel
csirkemell 150 gr
olaj 2 ek
zöldborsó 50 gr
sárgarépa 50 gr
karfiol 50 gr
barnarizs 40 gr
A csirkemellet megmossuk, befűszerezzük. Teflon serpenyőben szép pirosra sütjük. A zöldségeket megtisztítjuk, amit szükséges feldarabolunk és a teflon serpenyőben megpirítjuk, vagy párolóban megpároljuk. A barna rizst sós vízben megfőzzük. Összekeverhetjük a párolt zöldségekkel vagy külön is tálalhatjuk.
U: Alma 300 gr
V: Update 1 kenyér 60 gr
Light vaj 5 gr
Anikó sajt 40 gr
Retek 100 gr
Csütörtök
R: Update 1 kalács 70 gr
Light vaj 10 gr
Tej 1,5 % 4 dl
Kakaópor 5 gr
Édesítőszer
E: Rizseshús
Sertéscomb 120 gr
Barna Rizs 80 gr
Olaj 2 ek
Tetszőleges fűszerek
A sertéscombot kockákra daraboljuk. A vöröshagymát feldaraboljuk, ha üvegesre pirult rászórjuk a fűszerpaprikát, de vigyázzunk, ne keseredjen meg! Erre tesszük a sertéscombokat, fűszerezzük ízlés szerint. Addig pároljuk, míg kellően omlós lesz a hús. A barna rizst megpároljuk, majd amikor puha, összekeverjük a pörkölt hússal és összepároljuk.
U: Körte 300 gr
V: Update 1 kenyér 60 gr
Light vaj 5 gr
Zalai felvágott 40 gr
Kígyó uborka 100 gr
Péntek
R: Rozskenyér 80gr
Light vaj 5 gr
Gépsonka 60 gr
Paradicsom 100 gr
E: Burgonyafőzelék főtt virslivel
Burgonya 200 gr
Keményítő 7 gr
Tejföl 12%-os 30 ml
Fűszerek ízlés szerint
Virsli 2 db
A burgonyát pici olajon átpirítjuk, majd felengedjük kevés vízzel és pároljuk. Befűszerezzük sóval, borssal, majd, ha elég puha a burgonya, akkor egy keményítős-tejfölös habarással besűrítjük. A virslit megfőzzük és a kész főzelékre tálaljuk.
U: Mandarin 300 gr
V: Update 1 kenyér 60 gr
Light vaj 5 gr
Pulyka felvágott 40 gr
Retek 100 gr
Szombat
R: Rozskenyér 80gr
Light vaj 5 gr
Gépsonka 60 gr
Paprika 100 gr
E: Sült hús
Sertéskaraj 12 dkg
Olaj 1 ek
Saláta
Paradicsom 50 gr
Fejes saláta 50 gr
Uborka 50 gr
Joghurt 1 dl
Zöldfűszerek, só, bors, ízlés szerint.
Petrezselymes rizs
Barna rizs 50 gr
Petrezselyem zöld 20 gr
Só
A sertéskarajt vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd teflon serpenyőben megsütjük. A zöldségeket megmossuk, felaprítjuk, összekeverjük egy tálban. A joghurtot tetszőleges zöldfűszerekkel ízesítjük, majd összekeverjük a zöldségekkel. A barna rizst megpároljuk, majd, amikor majdnem kész, összekeverjük a friss, apróra vágott petrezselyem zölddel.
U: Update 1 puding 2 pohár
V: Update 1 kenyér 60 gr
Főtt tojás 2 db
Retek 100 gr
Vasárnap
R: Rozskenyér 80 gr
Kefir 2 pohár
Paradicsom 100 gr
E: Sült hús, főtt burgonya, párolt lila káposzta
Csirkemell 150 gr
Burgonya 150 gr
Káposzta 200 gr
Olaj 1 ek
A húst befűszerezzük, majd egy jénai tálban kevés olajat téve alá megsütjük. A káposztát vékony csíkokra vágjuk, besózzuk. Hagyjuk állni egy kicsit, majd kinyomkodjuk. Megpároljuk, kis köménymaggal, édesítőszerrel ízesíthetjük. A burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk, megfőzzük, majd egy pici olajon (1/2 ek) átforgatjuk serpenyőben.
V: Update 1 kenyér 60 gr
Saláta
Sonka 40 gr
Paradicsom 100 gr
Zöldpaprika 100 gr
Uborka 100 gr
Joghurt 1 pohár
A zöldségeket megmossuk, felaprítjuk, összekeverjük egy tálban. A sonkát kockákra vagy vékony csíkokra vágjuk és hozzákeverjük a zöldségekhez. A joghurtot tetszőleges zöldfűszerekkel ízesítjük, majd összekeverjük az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!