Szerintetek ezzel az étrenddel egészségesen fogyhatok?
Reggeli: 1sz.rozskenyér,2szelet sovány pulykasonka,1db főtt tojás,paradicsom,uborka,piros paprika (és néha napján 10g feta-mozarella sajt)
Tizórai: 2db narancs vagy 1narancs+fél banán
Ebéd:200gramm csirkemell kevés olivaolajon sütve+ fél csomag rizs(UNCLE)+csemege ubi
Uzsonna: 1 delecius alma
Vacsora: 200gramm csirkemell+fagyasztott zöldség párolva
ha nassolhatnék akkor 2-3db puffasztott rizs,vagy egy marék szotyi...mogyoró..
szerintetek????
ez hány kalória lehet???
végre valaki emberien áll hozzá. jó lesz ez, csak kettőt korrigálnék. az uzsihoz mehet 200g túró például, és vacsira elég a fele csirke is. így jobb az elosztás. a másik, hogy a húst sütőben süsd, zsiradék nélkül, zacskóban vagy rácson/grillen.
ja és a LEGFONTOSABB, hogy nem. egy marék szotyi, egy marék mogyi... hova gondolunk... öt-hat szem, minden kis étkezéshez még elmegy... na de nasi! fogyó alatt? be is buktad.
na puszi pá
előző nem tudom mit pattog, ha a nasi mogyoró, akkor nem gáz. persze ne lépje túl a napi limitet. ha azt mondom, hogy vacsora után 5 deka csirkemellet nassolok, akkor én is bebuktam a nasi miatt a fogyást? :D
kérdező: jó lesz az étrend, bár nem ismerem az adataid, kicsit keveslem. kalóriára 1000-1200 közt lehet.
igen bebuktad mert
1. megzavarodik az anyagcseréd mert a szervezeted máskor kap és más mennyiséget
2. a "csak egy kis csirke" legközelebb "csak egy egy kis csoki" és "még egy kis csoki'" lesz;
súlytartásba belefér, de egy fogyasztó diétát nem ártana komolyabban venni egy pöppetet - ki kell bírni ez az élet. a nasi a fogyni vágyók fertője.
nem pattogok, meg lehet kérdezni mást is, a fele így gondolja, másik fele amúgy.
Természetesen a nasi csak a puffasztott rizset takarná,vagy a mogyorót stb. Igazából nem kivánnám,csak azt hallottam és olvastam sok helyen,hogy ez túl kevés kalória...Aztán ahogy olvasgattam,azt láttam ezt kell enni ha egészségeset akarunk enni...de ha ezeket kihagyom és tartom a többit,és elkezdek fogyás után újra enni(akkor is csak egészségeseket,cukrot lisztet mellőzve) csak emelem a kalóriamennyiséget mondjuk 1500-1700ra(sportolni is szeretnék mellette) akkor ugye nem lesz jojó effekt???
Amúógy köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!