Napi 1200 kcal-ás étrenddel + 1 óra mozgással 3 hónap alatt mennyit fogyhatok?
Köszi a választ!
És a fehérje elég lesz ahhoz, hogy ne dőljek ki? :-o Mert egyetemista vagyok.
A doki mondta a diétát, de nekem akkor fogalmam sem volt, hogy ez mennyire is kevés, így nem tudtam megkérdezni, hogy az agyam "nem tompul-e el" mellette.
Köszi a válaszokat!
Hát a kalkulátor szerint is -1 kg/hét, de ez még csak mozgás nélkül, nekem meg a doki azt mondta, hogy jó lenne a napi 1 óra intenzív sport is. De ez így nem sok? Azért annyira nincs egetverően nagy túlsúlyom, 3 hónap alatt kellene egy 5-6 kilót fogynom.
Elvileg ma küldi az étrendet.
ez szerintem nagyon kevés kalória, főleg ha még sportolni is akarsz, meg tanulni.
nincs akkora súlyfelesleged, hogy ennyire szigorúan kéne diétáznod.
szerintem neked olyan 1500-1600 körül kéne enned.
Oké, köszi neked is, én is így gondolom.
Akkor elkezdem 1500-1600-zal+mozgással, aztán ha nincs eredménye, majd csökkentem 1200-ra, végül is ha amellett tényleg heti 1 kilóval lehet számolni, akkor bőven belefér a 3 hónapba, hogy kipróbáljam előtte az 1600-asat. :)
ja, próbáld meg. ajánlom, hogy mérd a centijeidet, azon pontosan látni fogod, hogy fogysz-e.
és szerintem nem kell minden nap tornáznod, csinálj pihenő napot, esetleg napokat.
Oké, köszi! :)
Remélem 3 hónap múlva be tudok írni egy -3 kilót ide! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!