A tegnapi napom milyen volt szerintetek?
Reggeli : 1 tojás,1 szelet milfina light sajt,1 szelet prágai sonka,fél paradicsom
Vacsora : 20 dkg grillezett (zsiradék nélkül) csirkemell,5 dkg fejes saláta,2 teáskanál tejföl
Folyadék: 1,3 L víz; 0,5 L zero cola; 3 dl light almalé.
Ha minden igaz a tegnapi fogyasztásom 60 %-a fehérje,30 %-a zsír,és 10 %-a szénhidrát volt.
Ezek mellett reggel és este 20 percet tornáztam.
Tudom hogy nem túl sok,de nagyon gyűlölöm magam ha ennél többet eszem.Éhezni nem éhezem,nem korog a gyomrom stb.Ez azért nem annyira vészesen kevés,ugye?
Nem volt jó.
Nagyon hiányzik az ebéd. Napi két étkezés egyáltalán nem jó út az egészséges, kiegyensúlyozott élet felé.
A zéró kólától meg kiráz a hideg, brrrr. Ráadásul nem is egy kis pohárka, hanem fél liter!
Inkább menj el sportolni, nem kell fogyókúrázni, és akkor annyit eszel amennyit akarsz, és nem hízol
A 20 perc torna az lóf.sz
Nagyon nem jó. Fél paradicsom? Miért nem egy darab? alig van benne kalória.
Hol az ebéd? Az nagyon kell. Zero kóla, almalé pedig nem kell.
Tudod, hogy az anorexiába bele lehet halni, ugye?
Jó úton haladsz felé. Én full betegen többet ettem, és pszichomókushoz jártam miatta.
A gyomrod meg persze, hogy nem korog, össz van szűkülve, és már arra sem képes a tested, hogy jelezzen, ha éhes.
Mindegy, max. belepusztulsz.
Utolsóval teljesen egyetértek
Bár azt nem mondtad hány éves vagy, és hogy hány kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!