Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha izomlázam van a tegnapi...

Ha izomlázam van a tegnapi tornától, akkor pihentessem, vagy dolgozzak rá?

Figyelt kérdés
Nem fogyni akarok,csak kicsit mozogni,és formálni az alakomat. :) Tegnap tornásztam 40 percet kb, itthon persze, de totál hulla voltam a végére, nem hiába régen mozogtam már így. Ma elég izomlázam van, és van ahol azt hallom, hogy ilyenkor hagyjunk ki egy napot, van aki azt mondja dolgozzunk rá. szerintetek? vagy hetente mindennap kéne tornázni, úgy látványosabb a változás?
2013. febr. 27. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés esetén szokták pihentetni az izomlázat, hogy az izomzat regenerálódjon. Ha nem az izomtömeg növelése a célod, akkor a "ráedzéssel" előbb elmúlik az izomláz, és megvan a napi testmozgás is.
2013. febr. 27. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen pár napja, számomra evidens volt, hogy rá kell mennem megint, mert hedonista vagyok és nem szeretem, ha fáj, bármilyen lelkesítő is, hogy használtam az izmaim :) Így az izomláz hamar elmúlt :)

Én próbálok kihagyni napokat s mindennap más izomcsoportokra edzek - bár amilyen aktivitást én felmutatok abszolút kezdőként és téli szánalmas erőnlétemmel, nem hiszem, hogy problémát okozna, ha nem így tennék, plusz ha természetesen dolgoznék fizikailag, akkor se pihengetnének, de fő a biztonság :D

(Én is örülnék, ha több infóm lenne e kérdésben, lassan gyűjtögetem az infókat...)

2013. febr. 27. 13:56
 3/4 sanyi11111 válasza:
en azt javasolnam,hogy minden edzes elott igyal meg egy pohar cukros vizet...es termeszetesen dolgozzal ra! sok szerencset!
2013. márc. 17. 00:14
 4/4 A kérdező kommentje:
miért kell a cukros víz? mire jó az?
2013. ápr. 17. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!