Én most elkezdtem. Csak halat, salátát és vizet eszem meg iszom. Naponta biciklizem 11-12 km-t, plus has-derék-belsőcomb edzés. Ez minden nap. :) Étkezések közöt pedig egyszer, kevés gyümölcsöt eszem. Így egy kicsit "változatosabb" :) 165 cm vagyok, és 67 kg. :( Nekem most elsősorban szírégetésre lenne szükségem. És lenne még valami, hogy tartsam meg a leadott súlyt?
Minden nap hülyeség sportolni, mert a fogyás gyakorlatilag a pihenőnapon jön létre. A hal, saláta, víz, meg kb. koplalási szint...
2014. júl. 14. 09:44
2/13 Mi közöd Tőle válasza:
Az attól függ. Ha mondjuk megeszel 2000 kalóriányit abból a halból + salátából, akkor nem is rossz az eszme. Mondjuk én még annak a sok halnak egy részét lecserélném pár tojásra. Meg több fajta zöldséget ennék, nem csak salátát.
2014. júl. 14. 09:52
3/13 A kérdező kommentje:
Persze, néha tehetek mondjuk egy tojást is a salátába, és hal nélkül eszem. A mindennapi mozgás pedig nekem vakációban belefér és csinálom és kész. Van heti egy pihenőnapom :)
2014. júl. 14. 11:44
4/13 anonim válasza:
De nem érted hiába fér bele, csak túledzed magadat...
2014. júl. 14. 11:44
5/13 anonim válasza:
Gondolom, nem órákig edz, miért lenne túledzés? Egy kis bicaj meg edzés, ez teljesen OK-nak tűnik. Leszámítva, hogy edzeni kellene azért a többi izomcsoportra is, ott van pl. a váll és a kar, azok elég fontosak, erő sem árt ott, de esztétikailag is sokkal obb gömbölyödő izmokkal, legyen szó férfiról vay nőről... Én változatosabban ennék, hedonizmusból és a szükséges tápanyagok biztosabb megléte miatt. De nem is kúraszerűen eszem, hanem életmódot váltottam. Ez a válaszom a súlytartásra, életmódváltás.
Remélem, zsír is van az étrendben, mert az is kell.
2014. júl. 14. 14:27
6/13 A kérdező kommentje:
Nem, zsír csak annyi van amiben néha sütjük a halat, na meg a halon lévő zsír. Arra gondoltam, hogy kiegészítjük az étrendet még tojással és gyümölcsel.
2014. júl. 14. 16:28
7/13 A kérdező kommentje:
Jha és anyukámmal diétázunk én 14/L vagyok. :)
2014. júl. 14. 16:29
8/13 A kérdező kommentje:
Nos, valahol azt olvastam, hofy ez a fehérjedolog nem túl jó a női szervezetnek.. meg hogy kell a szénhidrát.. a zöldségben, gyümölcsben es talán a tojásban van elegendő szénhidrát, de ha nincs, akkor mi fér még ide bele?
2014. júl. 14. 16:35
9/13 anonim válasza:
Hal, saláta, víz, be is jönne, ha olyan edződ lenne mint Osmin:D Egyébként nem rossz dolog, egy ideje én is hasonló étrendet folytatok.
2014. júl. 14. 19:50
10/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom, Osmin más tészta. :( de azért szerintem a fogyókúrák közül ez az egyik legjobb. Semmi cukor, tészta, kenyér, sütemény.. +mozgás. Azthiszem lehetetlen nem fogyni tőle :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!