Én egy 25 éves 180cm /89 kg f vagyok. Pár kiló plusz felgyülemlett a hasamon. Menyiben segít a fogyásban ha a mozgás mellet teljesen mellőzőm a kenyeret és inkább több zöldséget fogyasztom?
Ha teljesen elhagyod a sört,kenyeret,minden cukros élelmiszert,nagyon gyorsan fogsz fogyni.
A mozgás szinte hatványozza az eredményt.
abszolult segít!
Ha pedig este 6 után csak némi gyümölcsöt eszel (nem banán) az még inkább hatványozza!
Csak olyat szabad kiiktatni, amit végleg el akarsz felejteni; különben gyorsan visszahízol, amint enni kezded.
6 után nem evés hülyeség, lefekvés előzz 2órával kell utoljára enni.
Ahogyan előttem is mondták teljesen ne vonj meg a szervezetedtől olyan dolgot, amit a fogyás vége után újra fogyasztani fogsz. A kenyérféléket jobb elfelejteni vagy inkább 2 naponta keveset enni belőle. Helyettesítsd rizzsel. Cukrot, cukros üdítőt és ilyeneket felejts el (ha tartani akarod majd a súlyod és az elért cm-eket akkor a cukros üdítő fogyasztását lecsökkented heti 1 max 2 napra, de azt is délelőtt és futás, kondi, mozgás előtt. Utána a cukor felhasználatlan energia lesz és lerakódik a hasadra. Ha kávézol azt is édesítőszerrel.
Így most ennyi jutott hírtelen eszembe. 89 kiló voltam 172 cm most 76 kg vagyok ugyanezzel a magassággal.még 2-3 kg ami leadandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!