Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A szénhidrátszegény diéta...

A szénhidrátszegény diéta milyen hatással van az agyra?

Figyelt kérdés
Az agynak rengeteg szénhidrátra van szüksége és ha az ember nagy mértékben mérsékeli ennek bevitelét, akkor az nem gátolja az agyfunkciókat?
2014. febr. 6. 10:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
De, az orvosok pont hogy szénhidrátszegény-táplálkozást ajánlják a cukorbetegeknek, IR-eseknek, PCOS-oknak.
2014. febr. 7. 16:11
 22/25 anonim ***** válasza:

Akkor mi mást nevezünk chszegénynek.

Ők gabonaevést ajánlanak, mindegy hogy nevezed.. A ch szegény táplálkozás gyógyíthatja ezeket a betegségeket, amit az orvosok, dietetikusok csinálnak az állandósítja a betegségeket. Tehát az csak kamu lowcarb!

2014. febr. 7. 16:13
 23/25 anonim ***** válasza:

Egy-két választ olvastam el. Mindenkire más hatással van, én ilyen diétában vagyok a legaktívabb :D zsírból is képes a szervezet energiát csinálni, sőt fehérjéből is. Egy idő után hozzászoksz, és észre sem veszed a különbséget :)

Legalábbis nálam ez volt a tapasztalat. A drasztikus megvonása: ketogén diéta, ciklikus k. diéta- sem okoz gondot, csináltam már ezeket is. A lényeg, hogy mindenkinek máshogy reagál a szervezete.

2014. febr. 10. 20:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Pont, hogy nem javasolják a pékáruk fogyasztását, a finomliszt az első, amit kerülendőnek mondanak. Már tiszta boszorkányüldözés, amit csinálsz! Nem tudod, mi az igazság, de ők tuti csak rosszat akarnak.
2014. febr. 11. 12:15
 25/25 anonim ***** válasza:

Most azokat akarod mentegetni?

NEM AJÁNLANAK NORMÁLIS TÁPLÁLKOZÁST. Nagy ívben teszek rá, hogy az egyik sz.art nem ajánlják, helyette meg más mocskot igen. NEM ÉRTENEK HOZZÁ mert nem az a dolguk, hogy megelőzzék a betegségeket, egészségesen tartsák az embereket stb.

Hagyjuk már az orvosokat a fenébe, menjenek szántani.. birkákat legeltetni, és akkor veszek tőlük húst meg káposztát.

2014. febr. 11. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!