A szénhidrátszegény diéta milyen hatással van az agyra?
Akkor mi mást nevezünk chszegénynek.
Ők gabonaevést ajánlanak, mindegy hogy nevezed.. A ch szegény táplálkozás gyógyíthatja ezeket a betegségeket, amit az orvosok, dietetikusok csinálnak az állandósítja a betegségeket. Tehát az csak kamu lowcarb!
Egy-két választ olvastam el. Mindenkire más hatással van, én ilyen diétában vagyok a legaktívabb :D zsírból is képes a szervezet energiát csinálni, sőt fehérjéből is. Egy idő után hozzászoksz, és észre sem veszed a különbséget :)
Legalábbis nálam ez volt a tapasztalat. A drasztikus megvonása: ketogén diéta, ciklikus k. diéta- sem okoz gondot, csináltam már ezeket is. A lényeg, hogy mindenkinek máshogy reagál a szervezete.
Most azokat akarod mentegetni?
NEM AJÁNLANAK NORMÁLIS TÁPLÁLKOZÁST. Nagy ívben teszek rá, hogy az egyik sz.art nem ajánlják, helyette meg más mocskot igen. NEM ÉRTENEK HOZZÁ mert nem az a dolguk, hogy megelőzzék a betegségeket, egészségesen tartsák az embereket stb.
Hagyjuk már az orvosokat a fenébe, menjenek szántani.. birkákat legeltetni, és akkor veszek tőlük húst meg káposztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!