Egy 178 cmes lány 55 vagy 60 kgval mutat jobban?
Sztem hatvannal.
De nagyon komolyan: egy lány akkor mutat jobban, ha jól érzi magát a bőrében és önbizalma van, és tképpen nem is foglalkozik azzal, hogy 55 vagy 60 kiló. Én 170-nel voltam 55 és mindenki gebének csúfolt. Akkor a 178?
És ha mosolygós vagy, kihúzod magad, sporty vagy és ruganyos, akkor úgysem kérdezi senki, hogy hány kiló vagy, hanem csak örül, ha rádnézhet.
Szerintem mind2 kevés ahhoz,hogy nőies legyél :D
65azért kellene :D Bár csontozattól is függ :)
170 centi vagyok és 55 kiló (egészségesen táplálkozok és mozgok is) - sokszor megkapom, hogy sovány vagyok.
Szerintem neked a 60 is bőven jó, ha a testzsírszázalékod ideális.
Én 175 magasság mellett vagyok most 60 kg, és még így is azt mondják, túl sovány vagyok. Szerintem ez ideális nekem. Amikor 55 kg voltam (hiába "csak" 5 kg különbség) szinte zörögtek a csontjaim. Szerintem 178 cm-rel is még simán lehetsz 60 kg, az 55-öt viszont már túl kevésnek tartom.
Egyébként szerintem nem az a lényeg, hogy hány kg vagy, hanem hogy azok a "plusz" kilók zsírból, vagy izomból állnak. Pl. ha sokat eddzel, esetleg súlyokkal is, akkor izmot szedsz fel, ami bár növeli a súlyodat, de mégis jól néz ki a tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!