55kg 165cm lány vagyok 16 éves ez sok? Most fogytam mert probálok figyelni jobban hogy mit eszem, sokat sportolok. Ha sok mit tehetnék?
Nem sok, sőt jó. 165cm-nél 50kg alatt már alultáplált lennél hivatalosan. Én annyi voltam amúgy, egy sulis méreckedésen, nagyon szűkölt a sulidoki és nővér/ápoló vagy ki, hogy legyen 50 kg... :D
Amúgy ne rontsd el... ne fogyózz semmiképp és ne kényszerítsd magad végletekig kimerítő sportba, értem ez alatt ne fuss addig míg majd elájulsz. Nekem sikerült összehozni egy jó kis jojóeffektust ezzel. Sportolni azért nem árt. :) Ha csinosodni szeretnél ezzel tedd, ne koplalással.
Ok nem kell mindenféle vackot tömni, de egyél nyugodtan rendes főtt és nyers (zöldség-gyümölcs) kajákat, lehetőleg ne kövess olyan diétát sem, amik kizárnak valamilyen ételt... Kiegyensúlyozottan. Nem baj ha néha elcsábulsz egy sütire, csak ne tömd. :)
Nem sok. De köztudott, hogy te látod magad a tükörben, te látod mennyi zsír van rajtad. Te látod mennyire vagy combos, mekkora úszógumid van/nincs.
Ezekről a testmagasság/testtömeg keveset árulkodik.
Nekem majdnem ugyanezek az adataim, 2 centivel vagyok alacsonyabb, és hozzám ez sok. Mondjuk én 2 év alatt híztam 10 kilót(zsírt) előtte meg túl sovány voltam, tehát szerintem az 50 kiló lenne megfelelő, kicsit több, ha sportolsz.
Járj el futni mondjuk 2 naponta, vagy egy keményebb zumbára, csak minimális mennyiségű pékárut egyél(ebbe a kenyér is beletartozik), sok zöldség, napi 2-3 liter víz, kisebb adagok a megszokottnál, semmi gyorskaja!! És szerintem menni fog. (sajnos nem mondhatom, hogy nekem bevált, mert én eddig nem tudtam ezt betartani:/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!