Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok, és az...

14 éves lány vagyok, és az utóbbi időben 10 kilót szedtem fel.156 centi vagyok,47-8 kiló. Sportolok, futok nagyon sokat, de nem segít. Nagyon kínos, hogy nem férek bele az egy hónappal ezelőtt vett gatyámba. Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Egyedül főzni nem tudok, és ezzel kilőttem mindenféle kajás fogyókúrát! Annyit híztam, hogy a mellemnél a fenekemnél előjöttek a csíkok, és ezzel elegem lett... azelőtt tök vékony voltam, formás fenekem, izmos kezem és lapos hasam volt. Kérlek valami normális választ adjatok!:s van 3 hónapom lefogyni...:/

előre is köszönöm a segítségeket!

2012. okt. 8. 13:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kövér! Ez a normális válasz. Növésben vagy, ráadásul 14 éves, szokj hozzá, hogy nem leszel olyan vékony többé, mint 13 évesen, és ez teljesen normális. Ráadásul ha a fiúknak tetszeni akarsz, akkor ne is akarj egy gebe 8 évesre hasonlítani, mert neked már nem is állna jól. 156 centihez a 47 kg több is mint tökéletes. A melleden a csíkok pedig halványodhatnak, (velem is így volt), ráadásul gondolom a melled is nő, aminek örülnöd kéne.
2012. okt. 8. 13:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy a baráti társaságom nagyja annyira csinos, vékony hosszúlábú gyönyörűségekből áll, hogy mellettük csunya vagyok..:s Annyira szeretnék midnenkinek megfelelni, de ha még magamnak se megy, muszáj valamit tennem. A csíkok tudom, hogy el fog tűnni, és a melleim igen nagyok már most. Családban mindenki bögyösebb picit. Egyedül a derekamról a pocakomról szeretnék 3-4 kilót lefogyni. Meg természetesen a combomról. Lehet, hogy nem leszek újra olyan vékony mint régen, de legalább egy picit szeretnék leadni a mostani súlyomból.:)
2012. okt. 8. 13:48
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

> vékony hosszúlábú gyönyörűségekből áll,

Ezek minden, csak nem gyönyörűségek, hidd el :) Sajnos a média elég torz világképet sugároz, ezért gondolkodik mindenki így.

Egyél normálisan, egészségesen, tiszta szénhidrátot, fehérjét, zöldségeket és sportolj-sportolj-sportolj. A mérleget pedig dobd ki, inkább a tükörben nézegesd magad.

2012. okt. 8. 13:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A melled nőtt/nő, ergo azt is számold már bele a súlytöbbletbe. Egyékbént meg a vékony cicababák sem lesznek mindig olyanok, mint most. Egészséges és csinos legyél, ne egy divatikonra vagy reklámbabákra akarj hasonlítani. Egyékbént meg már nem a gebe a divat,hanem az egészséges, és ha 14 évesen éretten akarsz gondolkozni, akkor ezt el is fogadod, és megérted, és leteszel arról, hogy sanyargasd magad feleslegesen. :)

1. válaszoló voltam

2012. okt. 8. 13:56
 5/18 A kérdező kommentje:
próbáltam már mindent...tornáztam, mellesleg akrobatikus tanonc vagyok, más néven nagyon hajlékony, tudok szaltózni, elég izmos vagyok, de lassan ha nem fogyok le 3 hónap alatt, ki fognak rúgni a csapatból. Egyszerűen már most túlmentem az adott kilókon, és ez már nekem is iszonyúan szúrja a szemem... ha még mellé többet tornázzak, milyen gyakorlatokat csináljak? szerintetek?
2012. okt. 8. 14:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez a helyzet, csak a futást tudom javasolni, még többet, meg persze egyél sok zöldséget. De ezért komolyan képesek lennének kirúgni? Nem vagy kövér.. Milyen csapat ez, hogy ezért kirúgnak, csak mert nőiesedsz????????
2012. okt. 8. 14:07
 7/18 A kérdező kommentje:
a verseny súly között kell mozognia az adott versenyzőknek, én pedig igencsak felkapott versenyző vagyok... de kezdek kiesni a súlymércén, és a legrosszabb, hogy anyukámtól is folyton azt hallom mindig, hogy jaj de meghíztál. Innentől kezdve nekem is borzasztó sz*rul esik ha piszkálnak. Márpedig piszkálnak és akarok érte tenni h ez többször ne forduljon elő. Inkább a hasamból, a derekamból szeretnék fogyni, futok eleget szerintem, napi másfél órát, de nem segít.:s
2012. okt. 8. 14:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha napi másfél óra futás nem segít, akkor semmi nem is fog. Iszonyúan izmos lehetsz ennyi mozgástól, és iszonyúan jó is lehet az alakod. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor vágd nyugodtan az arcába, hogy te izmos vagy és nem pedig hájas. Más súlycsoportban is indullhatsz versenyeken nem? Meg lehet oldani, de ne fordulj a természet ellen. Igazából nagyon is irigyellek, hogy ilyen sportos vagy, és ilyen vékony. (igen jól hallottad, így látatlanban is nagyon csinos vagy) :)
2012. okt. 8. 14:16
 9/18 A kérdező kommentje:

Jó alakom van, csak kezdek hízni és az alakom kezd tönkremenni, mindenem izmost kb.:) itt egy alakos kép, nem szokásom nagyon bikinit hordani, egyszerűen szényenlnem mostmár az alakom [link]

és köszönöm szépen, hogy látatlanban is ilyen aranyos vagy.:)

2012. okt. 8. 14:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szégyenled az alakod, de azért feltolod facebookra. Az igen!:D
2012. okt. 8. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!