Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok, és az...

14 éves lány vagyok, és az utóbbi időben 10 kilót szedtem fel.156 centi vagyok,47-8 kiló. Sportolok, futok nagyon sokat, de nem segít. Nagyon kínos, hogy nem férek bele az egy hónappal ezelőtt vett gatyámba. Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Egyedül főzni nem tudok, és ezzel kilőttem mindenféle kajás fogyókúrát! Annyit híztam, hogy a mellemnél a fenekemnél előjöttek a csíkok, és ezzel elegem lett... azelőtt tök vékony voltam, formás fenekem, izmos kezem és lapos hasam volt. Kérlek valami normális választ adjatok!:s van 3 hónapom lefogyni...:/

előre is köszönöm a segítségeket!

2012. okt. 8. 13:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolso! XD Ez eddig a legertelmesebb valasz erre a kerdesre :D
2012. okt. 8. 16:05
 12/18 A kérdező kommentje:
jolvanna.:S:DD azert tettem fel pont ma h tudjak linkelni.:D
2012. okt. 8. 18:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Azért annyi eszed csak van, hogy ismered a kepfeltoltes.hu -t.:DD Ha ennyire szégyellném az alakom, a világ összes kincséért sem raknám fel facebookra hogy minden ismerősöm lássa. Főleg nem októberben:D Ne játszd már meg itt a szerencsétlent, tudod, hogy jó alakod van, tudod, hogy meg kéne felezned az eddig ételadagjaidat, vagy visszatérni a régi étkezési szokásaidhoz:D
2012. okt. 8. 19:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha nem eszel tejféléket, kenyeret-tésztát-krumplit HANEM húsokat és zöldségeket első sorban, akkor nem leszel zsíros, fogysz ha kell és ami mondjuk fontos kéne legyen.. EGÉSZSÉGES. Ha ettől eltérsz, akkor lehet kezdeni a káros fogyókúrákat, betegségeket stb.

Érthető ugye a lényeg? Egészséges testhez sok hús, zöldség. Beteg, elhízott testet nehéz működtetni, de a megszokott gabonás, tejes müzlis csokis cukros életmód mellett, ami a legtöbb gyereket, felnőttet jellemzi nem lehet fogyni, vagy csak nagyon nehezen, kalóriákat számolgatva, és még így sem egészséges..

2012. okt. 9. 12:11
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. okt. 9. 13:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Szívesen. Bár többen megköszönnék a segítségem ahelyett hogy "kedvesen" elküldenek.

Te mg tanulhatsz, ha nyitott vagy akkor komoly dolgokat - és a táplálkozás is tudomány, ne feledjük el! És kell ismerni a fogyáshoz, ez elkerülhetetlen.

2012. okt. 9. 13:33
 17/18 anonim válasza:
migiri - migiri... amúgy meg ha olyan komoly csapatban sportolsz és olyan felkapott versenyző vagy, menj már oda az edződhöz és tedd fel neki a kérdésedet, mert ha ő nem akar segíteni neked akkor nincs értelme folytatnod a sportot
2012. okt. 11. 22:33
 18/18 anonim válasza:

" vékony hosszúlábú gyönyörűségekből áll "

Csak a kutyák játszanak csontokkal...:)

Szerintem aludjál.

2014. jún. 1. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!