Torii kérdése:
én egy 12 éves lány vagyok 39 kiló nem vagyok az alakommal elégedett egyszer fogyokuráztam és elájultam mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 16:59
1/36 anonim válasza:
Egy szó buta vagy!!
39 kilósan hova fogyózol öcséém??
hány centi v ??
2/36 anonim válasza:
én meg egy 17 éves fiú aki mindjárt tarkón csap xD
menj sportolni te buta tyúk és ne fogyókúrázz.. istenem
3/36 anonim válasza:
most miért, ha 140 cm..xddd amúgy minden bizonnyal éhezett 2 napig aztán elájult, csökkent az agytérfogata és most nem érti hogy mivan
4/36 A kérdező kommentje:
145 centi és eegy hét mulva ájultam el
2012. máj. 3. 17:46
5/36 A kérdező kommentje:
jah és kihagytam hogy anyuék nem tuttak róla cccccsak a pasim
2012. máj. 3. 18:12
6/36 anonim válasza:
Szerintem te egy troll vagy, méghozzá egy picit hülye is
7/36 A kérdező kommentje:
de komolyan most 36 kilo vagyok
2012. máj. 3. 18:16
8/36 anonim válasza:
Az előbb még 39 kg voltál, de mind1....
Én 13 éves lány vagyok. 1,5 hónap alatt fogytam 5 kg-t egészséges, fehérjedús étrenddel, és napi 1 óra futással. Nagyon jól nézek ki most, és szerintem jogosan vagyok büszke magamra...:)
Te meg egyél normálisan, mert ez így nem jó... ÉS milyen fogyókúra az ahol elájulsz? 1 hétig nem ettél semmit vagy mi?
13/L
9/36 A kérdező kommentje:
igen de a 36osatt a tesom irta....
és nem ettem egy hétig.. mindig behazuttam anyunak h kajáltam
2012. máj. 3. 18:29
10/36 anonim válasza:
Na téged sem az eszedért szeretünk te agysebész:D legalább kedves vagy?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!