16 éves lány vagyok.174 cm 58 kiló de én kövér szeretnék lenne olyna mint egy BBW . De nem merem elmondani szüleimnek mert ők megszokták hogy ilyen vagyokHogy mondjam el nekik? És hogy szedjek fel sok sok kilót minnél elöbb?
sehogy. egészségedért a szüleid felelnek, ergó az ő felelősségük, hogy egészséges tested legyen.
legalább 18 éves korodig, de én azt mondom, akár amíg ott laksz beleszólhatnak.
amúgy, nem tudom mennyire Big az a BW, lehet hogy 160 kiló akarsz lenni, amibe fiatalon belehalsz, de mondjuk nekem ez mindegy, magadtól senki sem menthet meg. lebeszélni meg.. ugyan.
sokat kell enned. célszerűen egészséges ételekből, mert a nagy testsúly (sok zsír!) önmagában is rizikófaktor a szerzett cukorbetegséghez, keringési problémákhoz, mozgásszervi problémákhoz, ha erre rásegítesz sütikkel, fehér lisztes cukros szemetekkel, akkor oda jutsz mint az elhízott lakosság, az a 60-80% zsíroshurka ember.
szóval szerintem soványabb húsokból, minőségi szénhidrátforrásokból, olajos magvakból vigyél be napi 5-6 étkezéssel minél több energiát.
megjegyzés, ehhez SOKAT kell enni, és a SOKtól rosszul leszel, nem leszel éhes, de enni KELL, mert nem fogsz hízni.
megint egészséged miatt, mozogj is mellé!
Tudod, van egy olyan rejtett oldala az embernek, amit NEM ismer... csak akkor ha belekerül az adott szituációba.
Kívánom, hogy ne járj úgy.. őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!