16 éves lány vagyok.174 cm 58 kiló de én kövér szeretnék lenne olyna mint egy BBW . De nem merem elmondani szüleimnek mert ők megszokták hogy ilyen vagyokHogy mondjam el nekik? És hogy szedjek fel sok sok kilót minnél elöbb?
ez ilyen: apa, anya, bu.zi vagyok O_o
nem, mondjuk normális szülőt ez nem zavar, mert természetes dolog. mármint.. előfordul természetesen.
de az "anya, apa, zsíros akarok lenni" már macerább, mert szimplán betegségre utal. de bizonyára egy érett gondolkodású ember, esetleg pszichológus segíthet.
amúgy nem leírtam mit kell enned, hogy hízz? még étrend tippet is linkeljek? ha lusta voltál végig olvasni amit fent írtam, akkor evéshez sem lesz elég kitartásod. ami nem baj..
na megvan mi az, aszittem valami kocsi:D:D
ez kérem hülyeség, felejtsd el, majd elmúlik
ebbe úgy sem szólhatunk bele, nyilván megtalálja a módját hogyan lehet hízni (sokak ismerik eme titkot..) :D és ha nem most, hát felnőtt korában senki nem állíthatja meg.
de azért egy ilyet megérdemel a téma:
Ez a témát elég hosszadalmasan lehetne írni. Én speciel tudatosan táplálkozom, és tudnék neked segíteni hogy lehetsz egyszerre kövér és egészséges. Küldd el msn címedet a toth.richard12@freemail.hu -ra és akk elmondom msn-en a részleteket.
Sok sikert kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!