18 éves lány vagyok 169/50kg sok?
Figyelt kérdés
A fent leírtak az sok vagy átlagos ?2011. dec. 28. 22:00
1/9 anonim válasza:
Nekem nagyon kevésnek tűnik.... de egy kép sokat segítene.
2/9 anonim válasza:
Ha a kérdés komoly, fordulj pszichológushoz testképzavarral. Mert ez a normális ALSÓ határa kb.
Ha csak azért tetted fel, hogy fényezzünk... akkor további szép napot.
3/9 anonim válasza:
Szia!
Itt meg tudod nézni: [link]
De egyébként kevés. Én csak 1 cm-el vagyok magasabb nálad ugyancsak 50 kg-hoz, és kevés. Szóval híznom kéne, de nem megy, mert olyan géneket örököltem. Ez van. :)
Szóval fogyóznod semmiképp nem kell! Sőt egyél amennyit csak akarsz, egészségesen, és sportolj.
19L
4/9 anonim válasza:
normális alsó határa az 55 kg lenne...kórosan alultáplált vagy
6/9 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz... mert nem vagy normális semmilyen értelemben
7/9 /Anita_'94/ válasza:
Én 167/48 vagyok és már párszor megkaptam, hogy sovány vagyok. Szóval te is az vagy :D
Bár szerintem pont jó...
8/9 anonim válasza:
Kórosan sovány vagy, híznod kéne 4-5 kilót, úgy lennél a normális alsó határán, szal zaba (normál kajákkal) és sport.
9/9 anonim válasza:
Nos 18 évesen ez nem túl sok elég átlagos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!