16 éves lány vagyok.174 cm 58 kiló de én kövér
szeretnék lenne olyna mint egy BBW . De nem merem elmondani
szüleimnek mert ők megszokták hogy ilyen vagyokHogy
mondjam el nekik? És hogy szedjek fel sok sok kilót
minnél elöbb?
jóvan csak gondolj bele ha valaki pl szűk nadrágot hordd akk azé nem tud oda hízni. És ha már ez a csaj kövér akar lenni akk legalább az egészségesebbet válassza. Persze minden ilyennek vannak egészségügyi kockázatai de az inkább a szélsőségeknél.
2012. jan. 11. 18:16
32/40 anonim válasza:
és én nem vitatkozni akartam csak elmondtam amit tok
2012. jan. 11. 18:16
33/40 anonim válasza:
hát ha te úgy leszel boldog. Szerintem ez iolyan mint aki minden áron fogyni akar. az is egészségtelen egy határon túl.
egyébként mennyire akarsz BBW lenni? linkelnél képet?
2012. jan. 12. 22:06
34/40 anonim válasza:
Richard, nem tudod jól. ennyi idősen én se tudtam. semmi probléma, nem azért írtam hogy nem kéne vitatkozni, nagyon jól teszed hogy leírod a véleményedet, tedd is így! csak mellette tartsd nyitva az elméd, és tanuljál ha valamiben kijavítanak. én például bármikor kifejtem neked, hogy külső nyomás mennyire nincs hatással a zsírszövet raktározódására, mert rengeteget olvasok a témában.
2012. jan. 12. 22:11
35/40 anonim válasza:
Figyu..nem vagy egyedül....én 14 éves vagyok, 120 kg.
hízni akarok még sokat és sokat, mert szerintem nagyon izgató az, ha minél többet hasítasz ki a világegyetemből.
vegyél aloe vera lét:igyál reggeli előtt, és vacsi előtt féldecit, nagy étvágyad lesz.+ keveset mozogj, gyakran egyél gyoséttermi kajákat, plusz ha pl TV-zel, akkor egyél tábla csokit, vagy bármit ami hízlal.ha olyan akarsz lenni mint egy BBW, akkor sok hájat kell felszedned.viszont ahogy előttem is írták már, azzal tényleg számolnod kell hogy sokkal nehezebben fogsz mozogni, de akkor is a sport tabu.
2012. máj. 24. 15:44
36/40 anonim válasza:
Ez már teljesen kihalt kérdés?
2012. okt. 16. 21:57
37/40 anonim válasza:
Segítene a kevés sport és a hízlalós kaják pl:a chips+a meki de majd csak akk mond el a szüleidnek ha már felszedtél néhány(5-10)kilót és jó hangulatban vannak meg van jó híred is.Ja meg ha fekszel és úgy eszel illetőleg ha este 6után is illetve ételek:kolbász ami fehérjében és zsírban kazdag étel.De 1-szerűbb lenne ha felraknál 1 képet meg új adatokat.
2013. febr. 23. 11:19
38/40 anonim válasza:
Hol tartasz jelenleg? Feladtad végre, vagy még mindig ez a vágyad?
Mennyi most a súlyod/magasságod?
2015. szept. 20. 17:00
39/40 anonim válasza:
Azóta sikerült hiznod? Ha igen mennyit?
Vagy azóta feladtad?
2020. dec. 28. 21:57
40/40 anonim válasza:
Én is kövér szeretnék lenni és azt akarom hogy hájas legyek és most 170 cm 56 kiló vagyok valaki tudna segíteni hogy hízzak fel min 85 kg ra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!