Torii kérdése:
én egy 12 éves lány vagyok 39 kiló nem vagyok az alakommal elégedett egyszer fogyokuráztam és elájultam mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 16:59
22/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok a kérdező barátja vagyok nyugi most majd leszokik erről mert megcsikálom de nagyon ...
2012. máj. 3. 19:03
23/36 anonim válasza:
Egyértelműen kamu.. A kérdező ezek szerint még annál is retardáltabb, mint amilyennek feltünteti magát.
24/36 A kérdező kommentje:
anyáád nem kamu
2012. máj. 3. 19:15
25/36 anonim válasza:
megcsikálom?
Az úgy kéééész:DDDD
26/36 anonim válasza:
Miért anyázol? Ez egy undorító szokás...
27/36 A kérdező kommentje:
a csikálástol mindent bevall
te meg ne veszekedj és nem anyázok
2012. máj. 3. 19:24
28/36 anonim válasza:
Olyan h*lye v b+ hogy kényszer mániádba már nem tudsz jobb kérdést feltenni de agyalágyult kisgyerek.
Ha ilyen hülye v jobb ha nem is ettél volna tovább!(PERSZE HOGY KAMU g*c vagy) biztos 15 éves lehetsz és nyomod a dumát (még az se kizárt h fiú vagy)
29/36 anonim válasza:
Látom, az agyadból már fogytál. Ott volt a legtöbb zsír. De legalább jót röhögtem a mondataidon. pl:
"eegy hét mulva ájultam el"
"jah és kihagytam hogy anyuék nem tuttak róla cccccsak a pasim"
"mindig behazuttam anyunak h kajáltam"
30/36 A kérdező kommentje:
röhögj ccccsaaaaaaaaaaaak aazz jóóóóóóó ::P
2012. máj. 3. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!