Egy 12 és fél éves lány vagyok.168 cm és 50 kg. Sportolok, a karom és a vádlim sem "plötyi", inkább izmos. A csípőm kb 76, a mellbőségem 80, a derekam 61-62, a combom pedig 41. Ez nagyjából reális?
A csípődet hol mérted?
Nem a csontnál, hanem a fenék legerősebb részén kell!
73%-os: gondolom nem zavar, hogy rákérdeztem, csupán csak érdekelt volna. nyilván senkinek a véleményétől nem leszek anorexiás és nem fogom magam hánytatni.
90%-os: hát remélem, hogy azért 20 évesen nem leszek 2 méter, mert az sem túl szép.
9-es válaszadót nem tudom miért pontoztátok le. A kérdésre adott válasza igen is hasznos. Már a leírt paraméterek alapján megkívánta a leányzót. Ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem csak jó, de szexi/izgató alakja is lehet.
ez is egy visszajelzés arra, hogy jó e, vagy sem amit a kérdező leírt. Kivéve ha a válaszadó nem a kérdező kora miatt írta a választ. Abban az esetben most inkább elhatárolódnék.
Egyébként botrány jól nézhetsz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!