Van esélyem arra, hogy egyhamar visszamásznak rám a kilók?
Két és fél év alatt egy elég kemény szénhidrátszegény diéta mellett sikerült lefogynom közel 85 kilóról 54 kilóra (eddig). Nagyon minimális mozgás mellett sikerült ezt elérni. Kezdjek rettegni attól, hogy egyszer csak visszaugranak rám a kilók, vagy ez tartósnak mondható? (már kb 3 hónapja tartom az 55 - 54 kilós sújt)
A válaszokat előre is köszönöm!
19L
Próbáld ki egy hétig, eszel tésztát, kenyeret és leméred magad minden reggel.
Szerintem hamar visszamegy, ha nem sporttal fogytál. Kiéheztetted magad, a két és fél év az kemény.
A minimális mozgás azt jelenti, hogy hónapokon keresztül (napi szinten) futottam, itthon tornáztam valamint jártam konditerembe. Eléggé minimálisnak mondható, főleg hogy előtte 11 évig versenysportoló voltam, pluszba mellette egy egészen másmilyen sportot is űztem.
Tésztát pedig szoktam enni. Egyedül a kenyeret és a pékárut hagytam el az életemből.
Én is hasonló módon fogytam le 78 kgról 50re. Nem sportoltam, max sétáltam, de abból sokat.
Már 2 éve tartom ezt a súlyt, pedig van hogy nagyon rosszakat eszek :S pedig tudom hogy nem kellene. Ha csak kenyeret vagy tésztát vagy valami pékárut eszek és benne van a napi kcal-ban akkor nem hízok.
Az utóbbi időben nagyon sok csokit ettem(bőven túl haladtam a napi szükségleten) és felugrott 2 kg. Szóval most 52 kg vagyok és ezen stagnál, de most újra fogyózok, hogy visszamenjen ez a 2 kg :)
Szóval összefoglalva: nem hiszem, hogy visszahíznál, ha normális keretek között maradsz.
Ez megnyugtató. Köszönöm szépen!
Én is minden nap megnézem hogy hány kcal-t eszek. Olyan 1000 alatt/körül szoktam lenni.
1000 kcal szerintem kevés egy 19 éves nőnek. De ha úgy érzed elég, nem vagy fáradékony..
Én nem látom okát a visszahízásnak, amíg nem kezded hizlalni magad. Nyilván ha belecsapsz a lecsóba (bocsá' sütizésbe) akkor hízni kezdhetsz, ez természetes.
1000 kcal kevés! Az sem jó,ha kevesebbet eszel, mint kellene. Itt egy oldal. Írd be az adataidat és kiszámolja neked, hogy mennyi kcal-t kell fogyasztanod a súlyod megtartásához, csökkentéséhet és növeléséhez. Nekem nagyon hasznos volt amikor elkezdtem a kcal számolást.
Ajánlom neked is:
és ez a másik, itt is találsz hasznos dolgokat:
www.kaloriabazis.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!