Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoljak a szuleimnek, hogy...

Szoljak a szuleimnek, hogy azert meg eskuvo nem lesz egyhamar?

Figyelt kérdés
A szituacio: 24 eves no vagyok, evek ota nem volt egy normalis kapcsolatom. Nemreg megismerkedtem valakivel, de nem nagyon tudom, hanyadan allunk, mivelhogy nehany honapra elutazott es nem egyeztunk meg semmiben, de irogatunk egymasnak smseket. A tesom meglatta, elkezdett faggatozni, hogy ki- mi, mutassak kepet rola, stb. Ha mar erdekli, gondoltam, meselek. O pedig a szuleimnek es mivel rakerdeztek, en megerositettem, hogy igen, van valaki... Most azt hiszik, komoly kapcsolatom van, nekem meg kicsit ego, hogyan mondjam most, hogy ne eljek bele magukat, mert barmi lehet? Szoljak egyaltalan, vagy higyjenek, amit akarnak? Kicsit hulyen erzem magam...
2012. szept. 11. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Legy oszinte. Megis csak a csaladodrol van szo. Semmi rossz nincs abba, ha megmondod, hogy meg alakuloban van a dolog. De lehet, hogy semmi nem lesz belole. Viszont ha hagyod, hogy azt higgyjenek amit akarnak kesobb lehet nehezem lesz elmagyarazni.
2012. szept. 11. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
higyjenek amit akarnak.
2012. szept. 11. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!