Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek jól csinálom?...

Szerintetek jól csinálom? Mikor kezd látszani a hatása? Többi lent

Figyelt kérdés

Jó egy hónapja elkezdtem intenzívebben tornázni(hellyel közzel minden másnap, van ugy h 3napig nem aztán minden nap) mellette 7.napja a szénhidrátszegény diétát.

Próbálom teljesen mellőzni a lisztet, cukrot tésztákat.

úgyérzem van egy kis hatása, nem feszül annyira a bőröm, de ennyi. Mikor kezd látszódni jobban a hatása? A célom -10-15kg.

Köszi előre is

2013. ápr. 5. 12:44
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

ugyanigy voltam, csak én duphastont meg rutascorbint szedtem. A császár nagyon megviset főleg lelkileg, fizikailag meg még a kanul v branul helye meg a vénám is begyulladt. Szoptatni sajnos én sem tudtam rendesen 6hoig probalkoztunk aztan el is utasitotta. egy vegyesen taplalt babával nagyon nehéz.

Egyenlöre napi szinten még nem tornazok muszaly fokozatosan beleszoknom nem birom.Valamiért nem mennek a dolgok. A hasizmom nem engedelmeskedik de alakul. Fokozatosan probalom terhelni. Most minden masnap pilateszezek ha ugy érzem erősödtem picit akkorvisszaállok a napira majd beiktatom a kardiokat.

Igen olvasgatom kezdenek rémleni a dolgok. Csak kicsit rosz hogy a fél napom a konyhában töltöm mert 3félét kell főzni.(baba apa anya :)De majd belejövök.

Olyan jo kis oldalak voltak elmentve de azota volt szervizben a telefon.... Nagy segitség volt. De mindegy csak eszembe jut majd no meg ha időm teheti keresgélek. Nekem most is minimum 10kg a cél de a 15 jobb lenne. 85kg vagyok ugyhogy még a 20isbelefér. De igazábol 65alá nem akarok menni.

Ha gondolod itt nyugodtan cserélhetunk tapasztalatokat meg ilyesmi. Kitartás az eleje nehéz de 2hét utan mar nagyon jol belejön az ember.

A diétát egy jo hete (pontosabban ez a 9.nap)mar elkeztem kissebb nagyobb sikerrel mert ugye nem jutottak eszembe ugy a dolgok. De mar 1kg lement biztosan mert regelente megmértem magam. Na de ez csak a kezdet.Sok sikert nekünk.

2015. jan. 24. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!