Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek jól csinálom?...

Szerintetek jól csinálom? Mikor kezd látszani a hatása? Többi lent

Figyelt kérdés

Jó egy hónapja elkezdtem intenzívebben tornázni(hellyel közzel minden másnap, van ugy h 3napig nem aztán minden nap) mellette 7.napja a szénhidrátszegény diétát.

Próbálom teljesen mellőzni a lisztet, cukrot tésztákat.

úgyérzem van egy kis hatása, nem feszül annyira a bőröm, de ennyi. Mikor kezd látszódni jobban a hatása? A célom -10-15kg.

Köszi előre is

2013. ápr. 5. 12:44
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
tehát reggelire 2 db gyömölcs
2013. ápr. 5. 15:55
 12/41 anonim ***** válasza:

Én nem eszem keményítőt, kivéve amennyi a salátában van.

Nagyon fáradékony is vagyok, de azért nem annyira, hogy az észrevehető legyen a keményítőt fogyasztókkal szemben :D

Jól van, nem vagyok. De míg a keményítőszegényen táplálkozók az átállás után energikusak, addig a keményítőt gazdagon fogyasztók étkezés után fáradékonyak, aluszékonyak. Tehát ha energiaszintről van szó, a lowcarb nyerne.

2013. ápr. 5. 16:03
 13/41 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos infókat.

Labort nem néztek most, pár hónappal ezelőtt viszont igen.

Akkor a vasam kicsit kevés volt, bár az világ életemben kevés volt, mindig ittam pezsgőtablettát rá, a diéta miatt viszont nem ittam mert van benne szénhidrát. Lehet ez a baj. Holnap reggel iszok és meglátjuk.

Azért ma kicsit több energiám volt, mint eddig, mondjuk engem ez a bolond idő is megvisel, sajnos migrénes vagyok.

2013. ápr. 5. 18:56
 14/41 Manka68 válasza:

Szia!

Elvileg jól csinálod, ha nem csak az összetételre, hanem a mennyiségre is figyelsz, szépen menni kéne le a kilóknak. Ami esetleg ezt megakadályozhatja, az a nasi, amit írtál. sem az alma, sem a répa nem jó nassnak, ezeket bele kell számolni a diétába, és mondjuk uzsonnára célszerű enni. Ha a napi ötszöri étkezés mellett még mindig nassolni szeretnél, inkább a magokat javaslom, (szotyi, mandula, stb.)

Én ahogy elkezdtem a diétát, mellé napi 1, másfél óra táncszőnyeges ugrálást, azonnal kevesebbet mutatott a mérleg. a súlyzós edzés viszont inkább izmot épít a zsír alá, mintsem elégetné a zsírpárnákat, így a mérlegen lehet hogy nem látszik, de vedd elő a centit, és úgy látni fogod a hatását. :-) IR-es vagyok, de én nem lettem fáradékony, sőt inkább ettől múlt el, sokkal frissebb lettem, mint előtte. Sokat számít az is, hogy a mozgást mikorra időzíted, mindenképpen valamelyik étkezés után célszerű. (Elvileg nem eszel annyit egyszerre, hogy rosszul legyél tőle). Így a leghatásosabb. Nekem 3 hónap alatt ment le a 15kg. Ez 3 éve volt, azóta tartom a súlyom, igaz a diétát sem hanyagolom el, csak egy kicsit több benne a szénhidrát, hogy ne fogyjak tovább. A táncszőnyegem sajnos tönkrement (széttapostam), most a zumbán gondolkodom. :-)

2013. ápr. 6. 05:40
 15/41 anonim ***** válasza:

Vasra ott a máj.

Kifejezetten paleo táplálkozást követőktől hallottam, hogy a fejfájások, migrén gyakorisága többeknél határozottan lecsökkent, vagy elmúlt. Ez persze néhány embert érintő tapasztalat, nem bizonyíték vagy ígéret. Ők nem esznek tejtermékeket, glutént.

2013. ápr. 6. 11:45
 16/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ugy néz ki mégis sikerült lefaragni valamennyit.mostmár több mint egy 7 telt el igy rámertem álni ismét a mérlegre.nem tudom mikor és honnan de leugrott majd 3 kilo.mondjuk ebböl 1-1,5 kg tuti viz,mert ügye a nöknél van ez igy.Föleg nálam.de akkor is, ez már elkezdödött.Bár a 7végén megszegtem a diétát, növérem sütött fözött , szerinte a palacsintatorta diétás mert kevés cukrot és zsirszegény túrót használt. Nem mondhattam nemet.:)

Igen amugy a napi 5x étkezés nem mindig jön össze ezért a nasi.de mostmár kezdem átlátni és hozzászokni h mit is mikor és hogyan.Alakul.Sokkal jobb a közérzetem is,energiám is.Érzem hogy jó lesz ez.

2013. ápr. 7. 21:16
 17/41 anonim ***** válasza:
63%
Ezzel az attitűddel soha nem fogsz lefogyni, csak "jojózol" a mérlegen. Minden csak akaraterő és tartás kérdése. Aki ennyire odavan az édességért, és képes belemagyarázni valamibe, hogy az egészséges csak azért, hogy megehesse... Erről szerintem nem is érdemes többet beszélni...
2013. ápr. 8. 07:52
 18/41 anonim ***** válasza:

Ezt szokták úgy is nevezni, hogy ch visszatöltés. Nem ezen múlik.

Minthogy vannak akik puffasztott rizzsel meg teljes őrlésű lisztek rendszeres fogyasztásával, joghurtokkal fogynak.. maga a fogyás nem olyan nehéz dolog mint sokan érzik.

Gratula az eddigi eredményhez, szerintem tök jó!

2013. ápr. 8. 08:54
 19/41 A kérdező kommentje:

17-es

Nem gondoltam komolyan, azt hogy ettől diétás. Nem hiheted hogy ennyire hülye vagyok!!!!

De valószínűleg én nem tudtam elég jól kifejezni benne az irróniát, poén lett volna, és kb 8dkg-os tortaszelettől még nem hiszem h jojózni fogok. De ha egyszer szegénykém úgy várt és készült hogy meglátogatom, nem akartam megbántani.

De azért köszönöm a hozzászólásod, mert így mindig eszembe jut majd h nem szabad elcsábulni.

Teljesen igazad lenne, ha hülye volnék, lehet annak is tűntem. De megnyugtatlak nem vagyok :) És ezt sem bunkózásképp írom, hanem teljesen jóindulatúan.

2013. ápr. 8. 13:02
 20/41 A kérdező kommentje:
nem akarom elkiabálni,de lehet hogy állapotos vagyok. Ha igen ügye folytathatom ezt az életmódot? Kel valamire figyelnem?
2013. ápr. 15. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!